2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزيزم اونا بخاطر اينكه ناراحت و دلشكسته نشي نگفتن

تلافي چيو بكني تلافي نداره كه

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.

شاید نگفتن که دلت نشکنه عزیزم.هرچند شما شایدم بااین خبر خوشحال میشدین.منم چهارسال منتظر بودم یه جاری و سه تا خواهرشوخر دارم همشون به فاصله یه ماه از هم باردارشدن.به قران قسم خوشحال شدم.ولی خواهرشوهر اخریم کلی گریه کرد میگت من نمیخواستم خدا چرا به من داد خب میداد به تو.پلی من دعواش میکردم که نگو خدا قهرش میگیره.الانم اونا زایمان کردن و من به لطف خدا باردارم☺انشاالله شمام باردارمبشی

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

عزیزدلم . اینم در ادامه بهت بگم خواهرانه :

از هرچیزی برای خودت دق درست نکن. توی شرایط مشابه شما ، معمولا همه این کار رو میکنن . یعنی بیشتری ها. بدبین نباش . منم وقتی باردار شدم دلم نمیومد جلوی چند نفر که بچه دار نشده بودن ، بگم. 

ان شاءالله که پروردگار عالم هرچه زودتر دامنت رو سبز میکنه و دلت رو شاد. 

دنبال تلافی نباش که فقط  پشیمونی و کینه رو به دنبال داره گلم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
توام باردارشدی نگو حتی اگه یه مدت طولانی رومنتظرموندی اونوقته که حالشون میادسرجاش ومیفهمن چه غلطی کر ...

شاید نتونه پنهون کنه

مثل من که مطمئنم شوهرم میره همون اول میگه

خدایا شکرت*

واخب برای اینک ناراحت نشی نگفتن.چون مادرشوهرخواهرشوهرن برااون برجلوه کرده کارشون؟الان خواهرت بود اینکارو میکرد میشستی همه جا میگفتی خواهرم دوسم داره درکم کرده ک ناراحت نشم برااون نگفته

برای سلامتی نی نی جونم صلوات بفرستید.
عزیزم شاید دلیل نگفتنش شما نبودی. من خواهرم باردار بود تا ۳ ماه به کسی نگفت فقط مامانم میدونست. معمو ...

منو ریپلای کردی خواهر ؟ 

من استارتر نیستما گل جان

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

۴ سال ک زمان زیادی نیست گلم دختر همسایمون ۸ سال موند بدون بچه باردار شد دوتا بچه اروپایی اورده ازبس ک بچه هاش خوشکلن 

هرکی میبیندشون دوربینو روشن میکنه فیلم و عکس ازشون میگیره دوقلو باردار شد دختروپسر انشالله به حق علی هرچه زودتر صاحب فرزند زیباو سالم صالح بشی گلم شاید نگفتن ک ناراحت نشی برو مسافرت ریلکس کن خودتو شوهرتو تقویت کن سعی کن ب هیچ عنوان تنش نداشته باشی

اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم