2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست
امیدوارم به زودی خدا دلت شاد کنه  نی نی سالممممممم و صالح😍

فداتشم گلم ممنون از دعای قشنگت 🌷🌷🌷

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
دوست خوب من خواهرانه  بهش گفتم باردار باشی زودتر بیبی بزار روزه نگیری اما اون وقتی فهمید یه کلم ...

خب اون ازکجا بدونه ک تو اینجوری بیشتر ناراحت میشی.شاید فک کرده اگ بگه ناراحت میشی

برای سلامتی نی نی جونم صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا ناراحت نشو قربونت حتما خیلی براشون عزیزی که نخواستن بگن گفتن یه وقت روحیت خراب نشه... 

من الان شرایط برعکس تورو دارم باردارم ولی به خاطر خواهرشوهر طفلکم که چند ساله منتظر بچه‌ست نخواستم بگم یه جورایی خجالت میکشم یا میترسم ناراحت بشه یا ناامید واسه همین هیچی نگفتم من واقعا دوستش دارم و دوست ندارم ناراحتیشو ببینم

خدایا شکرت
خب اون ازکجا بدونه ک تو اینجوری بیشتر ناراحت میشی.شاید فک کرده اگ بگه ناراحت میشی

اگه نگفته بود تو اقدامه یا نگفته بود عقب انداخته یه چیزی ولی وقتی میگه و میدونه من میفهمم بارداره اینکه واضح نمیگه یعتییه قصد دیگه داره

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹
به دختر عمه فضولشون گفتن که به همه بگه فقط به من نگفتن

احتمالا دختر عمه ی فوضولشون شما رو یادش رفته بگه از هولش مثبت اندیش باش اینطوری کمتر اعصابت بهم میریزه از حالا تمرین کن ک موقع بارداریت ک حساسیت بالا میره راحت تر کنار بیای با موضوعات

چقد بدبینانه نگاه میکنی.اولا چرا باید ناراحت بشی ک اون باردار شده.بده فک کرده دلت میشکنه اگه بت بگه؟ ...

من از وقتی اقدامم  همه باردار شدن.عادت کردم ولی اگه الان بگه من کمتر ناراحت میشم تا جهار ماهش بشه و بگه.اخرش که من ناراحت میشم اینطوری زودتر بهتره.بخصوص که من در جریات عقب افتادن و اقدامش بودم

سلام  عزیزم‌درک میکنم جاری منم حامله شد هر دوسری بهم نگفتن موند یک‌ماه یا دوماه بعد گفتن منم م ...

انشالله دامنت سبز شه عزیزم.من واسه اون خواهر شوهرم راحت کفتن واسه این یکی این طور کردن

انشالله دامنت سبز شه عزیزم.من واسه اون خواهر شوهرم راحت کفتن واسه این یکی این طور کردن

انشاالله دامن همه منتظرا سبز بشه الهی به حق فاطمه زهرا هیچ زنی خونه شوهر شرمنده نشه الهی آمین

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد