2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟

179 بازدید | 30 پست

سلام.

دوستان من با شوهرم حرف نیمزنم.

۱۰ ماهه عقدیم.

خواهشدمیکنم دلیلشو نمرسید.

چون خیلی پیچیده است و من اصلا حوصله توضیحشو ندارم.

فقط میشه بگید وقتی با شوهراتون قهرید و ازشون ناراحتید، ولی دلتون داره پر میکشه واسش...

وقتی دارید دیوونه میشید از دوریش...

ولی لازمه که دور باشید، چیکار میکنید که آروم بشید؟؟؟

خواهش میکنم فقط راهکار الانو بهم بدید.

اینکه قهرمون سر چیه مهم نیست.

ممنون میشم ازتون.

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.

با دوستات یا خانوادت وقت بگذرون و مخصوصا بیرون برو. خیلی مهمه که در طول روز کاملا خسته شی تا توان فکر کردن نداشته باشی!

همیشه باید دور و برت شلوغ باشه و یه برنامه ای داشته باشی. اصلا تنها نمون و بیکار نباش

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

اتفاقا مهمترین چیز علت قهرته 

من هیچوقت قهر نکردم باهاش چون مسائلو با صحبت حل کردیم 

چه موضوعیه که نمیشه با حرف حلش کرد و اینقد بزرگه که ارزش قهر داره مهمه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتی میکنم مگه ادم با شوهرش انقدر قهر میمونه اونم تو دوران عقدد

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
یه کاری میکنم بیاد منت کشی 😀😀😀 البته برا تو چون نامزدی کاربرد نداره

من با شوهرم قهرم نامزدم نیستم سه ساله ازدواج کردیم به من بگو چیکار کنم بیاد منت کشی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
با دوستات یا خانوادت وقت بگذرون و مخصوصا بیرون برو. خیلی مهمه که در طول روز کاملا خسته شی تا توان فک ...

الان مامان بابام‌رفتن ختم مادر همسایمون.

خواهرم هم ۱۳ سالشه.

دیروز با خواهرم رفتیم بیرون، خیلی بد نبود.

ولی امروز خونه ام، شوهرم هم باهام حرف زد، بدتر هوایی تر شدم...

ولی اصصصصلا نمیخوام حرف بزنم.

چون اشتباهه.

شبم تولد عممه.

ولی بدون شوهرم نمیتونم برم. اصلا اعصاب توضیح ندارم.

بیرون کجا برم آخه؟؟؟

تنها برم بیرون کجا برم؟؟؟

الان مامان بابام‌رفتن ختم مادر همسایمون. خواهرم هم ۱۳ سالشه. دیروز با خواهرم رفتیم بیرون، خیلی بد ...

مگه اونایی که شوهر و نامزد ندارن کجا می رن؟؟؟؟؟؟ همون جاها رو برو. برو سینما. برو پارک. برو پاساژ گردی. برو یه جایی بشین با دوستت حرف بزن. تولد عمه ت هم برو بگو شوهرم عذرخواهی کرد حالش مساعد نبود نتونست بیاد

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

عزیزم بهش پیام بده دلم بدجوری برات تنگ شده 

من زنم ناز دارم بیا نازمو بکش که هوای آغوشتو کردم

بعدم که نازتو کشید زود وا بده که نپره  

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)
اتفاقا مهمترین چیز علت قهرته  من هیچوقت قهر نکردم باهاش چون مسائلو با صحبت حل کردیم  چه ...

عزیزم قهر اونجوری نیستیم.

خیلی کارا باهام کرده که هرکی بود ول میکرد میرفت، ولی من حتی قهر هم نکردم.

واسه همینم الان دیگه مصمم که حرف نزنیم.

فقط حرف نمیزنیم.

واسه اینکه تلاش کنه. واسه اینکه بفهمه نمیتونه هر روز و هر ساعت من و ناراحت کنه و خنجر بزنه به قلبم، بعدم بگه ببخشید و خلاص.

باید بفهمه جبران چیه...

از روز اول گفته جبران میکنم و همین.

بهش گفتم حرف دیگه بسه.

عمل...

ولی تا عمل کنه من جون دادممممم

اشتی میکنم مگه ادم با شوهرش انقدر قهر میمونه اونم تو دوران عقدد

ان شالله همیشه خوب و خوش باشید عزیزم.

من پریشب قهر کردم.

و میدونم که اگر آشتی کنم زندگیمون خراب میشه فقط.