2777
2789
عنوان

بیاین به من آشپزی یاد بدید 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست
قربون تو 😍😍😍 مرسی گلم 😍😍 خخخ آخه لااقل چند نوع بلد باشم هی تکراری ندم بخوره 😂

یاد میگیری من خونه ی بابام هیچی درست نمیکردم هیچ ولی از همون روز اول غذاهام خوب میشد سخت نگیر

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد میگیری من خونه ی بابام هیچی درست نمیکردم هیچ ولی از همون روز اول غذاهام خوب میشد سخت نگیر

وااااای من امروز برنج گذاشتم 😓😓 یادم رفت نمک و روغن بزنم 😂😂😂

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
قربون تو 😍😍😍 مرسی گلم 😍😍 خخخ آخه لااقل چند نوع بلد باشم هی تکراری ندم بخوره 😂

😆😆میدونی عزیزم ذائقه ها مختلفه...مثلا ما چون شمالی هستیم اکثر غذاهامون باید ترش باشه...اما جاهای دیگه فرق داره مثلا فسنجون ما ترش میخوریم اما دوستم که تهرانیه شیرین...به نظرم خورشت های اصلی مثله فسنجون و قیمه و قورمه سبزی...زرشک پلو اینارو از مامانت یاد بگیر ..اون غذهای سوسولی هم که همش مثله همه مزهاش😁

نیمرو درست میکنم در حد قرمه سبزی میخوای    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
بیا اینجا.تاپیک اشپزی های سایو.خیلی بدردت میخوره https://www.ninisite.com/discussion/topic/810309/ ...

مرسی 😍😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
خب یعنی فوت و فن خاصی نداری؟ 😋

😐نمیدونم خودمم 😂

یاران شِتاب کنید…...گویند قافِله­ای در راه اَست که گُنهکاران را در آن راهی نیست، آری گُنهکاران را راهی نیست ،اما پَشیمانان را میپَذیرند!!!!!🌹
😆😆میدونی عزیزم ذائقه ها مختلفه...مثلا ما چون شمالی هستیم اکثر غذاهامون باید ترش باشه...اما جاهای د ...

واااااااااای شمالی هستی؟ 😍😍😍 خو شما میرزا قاسمی هاتون معروفه 😋😋😋

نیمرو درست میکنم در حد قرمه سبزی میخوای      

😂😂😂 ای کوفت 

نیمرو فقط با فلفل سیاه 😋😋😋

دگ حال تایپ نداشتم خسته ام😐 شنبه هم امتحان دارم تازه😑

منم یکشنبه اخرین امتحانمه تا اینجا که تگری زدم    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
😐نمیدونم خودمم 😂

😂😂😂😁 دمت گرم