2777
2789
عنوان

بیاین به من آشپزی یاد بدید 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست
عر چیه😂😂😂😂

معمولا به کسی که خیلی با سوز گریه میکنه میگن عر میزنه 😂😂😂

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢😢😢😭😭😭 فایده نداشت؟ این چی؟  😭😭😭عرررررررررر 😭😭 هق هق عرررر 😭😭😓😓

باشه حالا دیگه گریه نکن😂😠

سینه مرغو تیکه های کوچیک میکنی و سرخ میکنی قارچ تیکه های خوشکل برش میدی سرخ میکنه

با کره یا روغن سیر رنده رو سرغ میکنی بعد یه مقدار ارد کندم میریزی و شیر و خامه به میزان دلخواه😁 اینا رو خوب بهم میزنی تا سست اماده شه مرغ و قارچ و بهش اضافه میکنی و زیرشو خاموش میکنه

پاستاهاتو میزاری اب جوش بیاد میریزی تو اب تا نیم پز بشه بعد اضافه میکنی به اون موادی که داشتی و شعله رو روشن میکنی ، من خودم اب مرغی که قبلا مرغو توش اب پز کرده بودم رو هم اضافه میکنم، بعد میزاری تا یه بیست دقیق رو کگاز جا بیفته و سسش به اندازه دلخواه بشه

بعدم میزنی میترکونی همه رو میخوری😊

دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد......چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد
باشه حالا دیگه گریه نکن😂😠 سینه مرغو تیکه های کوچیک میکنی و سرخ میکنی قارچ تیکه های خوشکل برش میدی ...

ژان ژان 😍😍😍 مرسی گلممم 😋😋

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
😂😂😂 ای کوفت  نیمرو فقط با فلفل سیاه 😋😋😋

برو ب ب   بلد نیستی بزار یادت بدم اوهوم اوهوم     در وهله اول روغن را درون ماهیتابه میریزی و میگذاری داغ شود و بعد مقداری زردچوبه میریزی و و مقداری فلفل و تخم مرغ را میشکنی و به ان فلفل و مقداری بسیار کوچک لیمو ترش تازه و مقداری پنیر پیتزا نیمروی شما اماده است  اختراع خودمه

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
واااااااااای شمالی هستی؟ 😍😍😍 خو شما میرزا قاسمی هاتون معروفه 😋😋😋

وای عاشق میرزام لامصب...مثلا برای میرزا حتما بادمجونو کبابی کن مزش عالی میشه...گوجه هم تقریبا زیاد باشه رندش کن قشنگ بزار یه کم بپزه ...بعد با اون مقدار بادمجونی که ساتوری کردی قشنگ(تقریبا اندازه گوجه باشه بادمجونات) مخلوط کن رو شعله متوسط تا آبش قشنگ خشک بشه بعدم  روغن نمک و فلفل و سیر ...من سیر زیاد میریزم شما هر چقدر دوست داری..یه کوچولو دوست داشتی رب گوجه هم بریز دلبخواهیه.. خیلی عالی میشه😩😋😋

برو ب ب   بلد نیستی بزار یادت بدم اوهوم اوهوم       در وهله اول روغن را درون ...

جدی میگی؟ 😓😂😂

جدی میگی؟ 😓😂😂

اره نمکو فقط یادم رفت بگم اینو خودم اختراع کردم انقدر باحاله یه بار بخوری دستورشو به همه میگی    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
وای عاشق میرزام لامصب...مثلا برای میرزا حتما بادمجونو کبابی کن مزش عالی میشه...گوجه هم تقریبا زیاد ب ...

وووووااااای من میمیرم براش 😍 مررررسی 😍😍 همتون کدبانویین 😍

😋😋😋😋 به به کدبااااانو 😋😍 مرسی خانم گلی 😍😍

همه از آشپزیم خیلیو تعریف میکنن مخصوصا شوهرم که تقریبا هر وعده هی میگه، راز آشپزی خوب روغن، رب  و در اکثر مواقع زعفران به مقدار کافی نباید تو اینا خسیسی کنی، سوال تحصصی داری بپرس راجب غذای خاص

دنیام=شوهرم+دخترم  
همه از آشپزیم خیلیو تعریف میکنن مخصوصا شوهرم که تقریبا هر وعده هی میگه، راز آشپزی خوب روغن، رب  ...

طرز پخت یه غذای سبک برای شام ☺ اینه سوالم 

سیب زمینی سرخ کن بصورت نگینی، بذار کنار، قارچم سرخ کن، روغن بریز ماهیتابه،زردچوبه و فلفل ونمک بریز توش یکم تفت حالا یه قوطی مخلوط سبزیجات که ذرت و نخود فرنگی و هویحه بریز توش یکم تفت بعد سیب زمینی و قارچو اضافه کن، حالا حدود 6تا تخم مرغ که تو کاسه باهم زدیشون اضافه کن هم بزن و بذار با شعله کم در بسته بپزه، یک غذای سبک و خوش طعم برای شامه، ادویه هم به سلیقه و ذائقت میتونی اضافه کنی. من بعضی اوقات همینو بدون سیب زمینی با پنیر پیتزا درست میکنم و آویشنم بهش میزنم. امتحان کن خیلی لذیذه

دنیام=شوهرم+دخترم