2777
2789
عنوان

بیاین به من آشپزی یاد بدید 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست

یا مثلا هَش براون یا نوعی کوکو سیب زمینی، اینجوری که چهارتا سیب زمینی متوسط یک پیاز متوسط دوتا تخم مرعغ و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک، لازمه. سیب زمینی و پیاز رو با رنده درشت رنده کن  بقیه موادو بهش اضافه کن و با هم حسابی مخلوط کن، روغن بذار حسابی داغ بشه، موادو همینجور که هم میزنی بریز توش یکم با شعله زیاد مثلا یک دقیقه بعد کمش کن و درسو ببند دورش که طلایی شد حالا بابد برش گردونی،اینبار بدون در با شعله زیاد بپزه اینم هم با برنج هم با نون عاولیه.

دنیام=شوهرم+دخترم  
سیب زمینی سرخ کن بصورت نگینی، بذار کنار، قارچم سرخ کن، روغن بریز ماهیتابه،زردچوبه و فلفل ونمک بریز ت ...

ممنونم عزیزم 😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا مثلا هَش براون یا نوعی کوکو سیب زمینی، اینجوری که چهارتا سیب زمینی متوسط یک پیاز متوسط دوتا تخم م ...

مرسی گلم 😍😍💚💚

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم