2777
2789
يعني مشكل بيشتريامون مشتركه ، همه قشر جوونيم و بي پول بعد ميگن بچه بياريد كه كشورمون پيره با كدوم پو ...

واقعا...ما الان جوونیم نیاز به کار و پول و تفریح و ...داریم ...عمرمان داره عین باد میگذره..جوونیمون تباه شد

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نگران ایندمم اگه ازدواج کنم چطور میتونم با این همه خیانت،دروغ،خسیس بودن مرد اعتماد کنم به کسی ک قراره همسرم بشه تازه اگ کیس خوبم پیدا شه با شرایط اقتصادی بد دیگه واویلا

خدا بزرگه❤😊
واقعا...ما الان جوونیم نیاز به کار و پول و تفریح و ...داریم ...عمرمان داره عین باد میگذره..جوونیمون ...

آره 

اون دنیا هم اگه باعث و بانی هاشو ک میدونیم کیان مجازات کنن دیگه چ فرقی ب حال ما داره

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...
نه قبول نمیشم. خودم میدونم در چ حدی ام دیگه. امسال از بس  صبح تا شب منو فرستادن کلاس اونم ب زور ...

عزیزم خدا بخواد میشه من هم تو سال کنکور افسردگی داشتم اما فکر میکردم تهران قبول نمیشم چون زیاد نخونده بودم اما به طرز عجیبی دانشگاه خوبی تو تهران قبول شدم 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
فردا کنکور دارم. ولی اصلا برام مهم نیس. استرس ندارم. بابام میخواد اگه قبول نشدم صبح تا شب تو خونه حب ...

هر سني دغدغه خودشو داره ، من ورودي دانشگاه سال ٨٤ بودم اونموقع بزرگترين مشكل اون روزام كلاس ٨ صبح بود الان ميگم كاش دغدغم هنوز  در اون حد بود 😭😭😭 هر سني براي خودش يه چيزي داره كه ميگذره و چند سال ديگش از ياد ميره ، اميدوارم همه چي همون بشه كه ميخواي 🌹

خدا جاي حق نشسته 
عزیزم خدا بخواد میشه من هم تو سال کنکور افسردگی داشتم اما فکر میکردم تهران قبول نمیشم چون زیاد نخوند ...

امیدوارم

ولی افسردگی من مال همین امسال نیست خیلی ریشه داره

برام يه عالمه دعاي خوب كنين😭 توًزندگيم همش گره خورده😭 

يكي حقمو خورده ازش شكايت كردم نميتونم از حقم دفاع كنم😢😭 

خيلييييي دنياي نامرديه خيلي😢 تا ميتونين برام دعا كنين اگه دوس داشتين😔😔

بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗
هر سني دغدغه خودشو داره ، من ورودي دانشگاه سال ٨٤ بودم اونموقع بزرگترين مشكل اون روزام كلاس ٨ صبح بو ...

مشکل من ربطی ب سن نداره

حبسم کردن تو خونه. منو هیچ وقت نمیفهمن. ب خدا عین دختر عموی4 سالم باهام رفتار میکنن. فک میکنن عقلم ب هیچی نمیرسه

اخه تا کییییییییی.......................

برام يه عالمه دعاي خوب كنين😭 توًزندگيم همش گره خورده😭  يكي حقمو خورده ازش شكايت كردم نميتونم ...

باشه تو هم برا من دعا کن