2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا الان داشتم هق هق میکردم اون وقت ب جی اینکه حتی بگن چ مرگته؟ فقط دعوا دعوا دعوا...

من موضوع شما رو متوجه نشدم دقیقا گلم

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
منم تا الان داشتم هق هق میکردم اون وقت ب جی اینکه حتی بگن چ مرگته؟ فقط دعوا دعوا دعوا...

حامله هستم پادرد دارم از پسه کارای روزمرم برنمیام کسیو ندارم پیشم باشه ده تا پله دوبلکسی رو هر روز بالا پایین میکنم دسشوییم بالاس پاهام دیگه یاری نمیدن 😔میخوام خونه رو عوض کنم رهن و اجاره اقد رفته بالا خونه گیرم نمیاد 😔کولرم خرابه شوهرم اقد بیخیاله نمیره بالا نگاش کنه ببینه چشه .دارم از گرما میپزم 😔حالم از خودم بهم میخوره 

اره دیگه گرون شده متاسفانه...ایشالا ی خوبشو پیدا کنی عزیزم  ما هم متری ده گذاشتیم تخفیفم می دد ...

متری ده تومن تو جشنواره!!!!😮 نوسازه؟اون سمتا یه بار رفتم ولی خیلییییی دوره سمت شرقه من مرکز رو به بالا میخوام.و متراژ تا ۸۵ متر .سمت زهدی و امین رفتیم همه میگفتن خوب نیست اونجا خاک سفید و اون حرفاس.من دیگه بیخیال اون محل شدم اونجا راحت تر گیرم میومد اما باید خیلی دور نباشه از محل کار شوهرم 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
من موضوع شما رو متوجه نشدم دقیقا گلم

فردا کنکور دارم. ولی اصلا برام مهم نیس. استرس ندارم. بابام میخواد اگه قبول نشدم صبح تا شب تو خونه حبسم کنه ک بخونم. ب خدا تو این چند سال انقدر درس خوندم و خوندم ک دیگه نای درس خوندن ندارم. من افسرده بودم. میدونم اگه اینجوری بشه دوباره افسردگیم برمیگرده

فقط مشکل این نیست. در حال حاضر اینه وگرنه اگه بخوام همشو بگم باید کتاب بنویسم

نمیدونم چرا ب هرکی میگم میگه تو لوسی وبچه ای و ....

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...
حامله هستم پادرد دارم از پسه کارای روزمرم برنمیام کسیو ندارم پیشم باشه ده تا پله دوبلکسی رو هر روز ب ...

ازش خواستي كه بره درست كنه ؟ اگه نميره زنگ بزن بكي از بيرون بياد ، ناراحتت شدم تو گرما 😞😞😞

خدا جاي حق نشسته 
حامله هستم پادرد دارم از پسه کارای روزمرم برنمیام کسیو ندارم پیشم باشه ده تا پله دوبلکسی رو هر روز ب ...

وای خیلی ناراحت شدم. برات دعا میکنم  

فردا کنکور دارم. ولی اصلا برام مهم نیس. استرس ندارم. بابام میخواد اگه قبول نشدم صبح تا شب تو خونه حب ...

مطمئن باش حتما قبول میشی این استرسا طبیعیه همه داشتن زود میگذره غصه نخور

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ازش خواستي كه بره درست كنه ؟ اگه نميره زنگ بزن بكي از بيرون بياد ، ناراحتت شدم تو گرما 😞😞😞

اره بیخیاله کلا ،فقط نشسته میگه بادش گرمه !خب خودمم میدونم که گرمه 😔😔😔😔نمیدونم چطوری تو گرما خوابیده من نشستم هق هق گریه میکنم خیلی دلم گرفته 

مطمئن باش حتما قبول میشی این استرسا طبیعیه همه داشتن زود میگذره غصه نخور

نه قبول نمیشم. خودم میدونم در چ حدی ام دیگه. امسال از بس  صبح تا شب منو فرستادن کلاس اونم ب زور نه هیچی از زندگیم فهمیدم نه وقت داشتم درس بخونم

تازه منت هم سرم میزاره ک من رفتم واسه کلاسات پول جور کردم و...

اره بیخیاله کلا ،فقط نشسته میگه بادش گرمه !خب خودمم میدونم که گرمه 😔😔😔😔نمیدونم چطوری تو گرما خوا ...

تو رو هم هیچکی نمیفهمه. چقدر تنهایی. امید وارم بچه ی گلت زودتر بیاد و همدمت بشه

اره بیخیاله کلا ،فقط نشسته میگه بادش گرمه !خب خودمم میدونم که گرمه 😔😔😔😔نمیدونم چطوری تو گرما خوا ...

آخي 😭 حالا من خدا رو شكر اگه بي پولم ولي همسرم جون ميذاره واسه زندگي ، برات دعا ميكنم كه اين روزها تند تند برات بگذره ❤️❤️

خدا جاي حق نشسته