2777
2789
آره  اون دنیا هم اگه باعث و بانی هاشو ک میدونیم کیان مجازات کنن دیگه چ فرقی ب حال ما داره

آره عزیزم...سرنوشت ما هم این بود 

غصه کنکورتم نمیخواد بخوری..قبول شدن که قبول میشی...منم دوران پشت کنکوری سختی داشتم هنوز که هنوزه وقتی بهش فکر میکنم اعصابم خرد میشه

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه قبول نمیشم. خودم میدونم در چ حدی ام دیگه. امسال از بس  صبح تا شب منو فرستادن کلاس اونم ب زور ...

من دو هفته مونده بود ب کنکور خوندم با توکل به خدا بهترین دانشگاه و بهترین رتبه رو اوردم نگو قبول نمیشم به خدا توکل کن منم مثل تو بودم خیلی  استرس داشتم چون همه ی خان و فامیل منتظره نتیجه ی کنکور من بودن معجزه رو از خدا بخواه فقط

خدا بزرگه❤😊
باشه تو هم برا من دعا کن

چشم ممنون كه برام دعا ميكنين

همين الان ميگم اميدوارم هرچي تو دلتون هست اگه به صلاح خدا باشه براورده كنه🙏🙌

بار الهی داده و نداده ات رو شکر💌💟💞💜💓💜💗
من دو هفته مونده بود ب کنکور خوندم با توکل به خدا بهترین دانشگاه و بهترین رتبه رو اوردم نگو قبول نمی ...

ببین من خیلی آدم منطقی هستم. نمیتونم اینجور ک میگی فکر کنم. خب معلومه دلم میخواد قبول شم. اما حد خودمو میدونم

بعد هم مشکل اصلی من این نیست. مشکلم اینه منو زندونی کردن تو خونه و هرچی میگم انگار نمیخوان بشنون

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...
شوهرمن مثل همسرشماست من همیشه میگم بیکاره واقعاهم بابیکاری فرقی نداره از7ونیم صبح تاده ونیم شب سرک ...

ااااااااااااااااااااااااااااااااوووف...

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
جدا فک میکنم این مشکل خیلی بزرگیه بی قراری و دقیقا نمیدونی چی بهت بدن یا چیکارت کنن یا کلا چی میتون ...

اره خیلی بده. خداروشکرهمه چی سر جاشه ها.شوهرم خوبه بچم خوبه .منم زیاد اهل ولخرجی نیستم والا میکفتم مشکل مالی دارم .اما گاهی دلم میگیره و.... نق میزنم به شوهرم😔

اره عزیزم  ولی این وضع مملکت ک همه چی کشیده بالا خیلی بده

در حدتوانت ببر. هر چقد خودتو عذاب بدی خانواده شوهر بازم همونن. همه میگن دختر برا خودش میبره ولی والا کی گفته بیشتر برای شوهر میبره انگار

شغل همسرت چیه ماهی پونصد خیلی کمه خدایی

دربنگاه خاروبارکارمیکنه هرروزکلی جنس براشون میادتازه صاحب کارش آشناست دومادشونه باورکن7ونیم صبح میره 10ونیم شب میادبدون بیمه وفقط ماهی 

500

کاش یه شغل خوب پیداکنه

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )