2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني مشكل بيشتريامون مشتركه ، همه قشر جوونيم و بي پول بعد ميگن بچه بياريد كه كشورمون پيره با كدوم پول ؟ به خدا اگه نميترسيدم وقتي فهميدم بچه دارم مي انداختمش ، پس فردا كه بزرگ شه جوابشو چي ميخوام بدم در برابر خواسته هاش 😭😭😭😭😭

خدا جاي حق نشسته 
متری ۸ تومن حدودا دیگه اختیار دست من نیست حتی به خونه ۶۰متری هم دارم راضی میشم تو این بازار خراب.

اره دیگه گرون شده متاسفانه...ایشالا ی خوبشو پیدا کنی عزیزم 

ما هم متری ده گذاشتیم تخفیفم می ددیم ولی چون متراژ بالاست سخت می ره...187متر ط دومه تهرانپارس جشنواره تک واحدی 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
شوهرم شب روز کار میکنه،بعضی شبا بقدری خسته میفته خونه ک نای حرف زدنم نداره،همیشه گفتن از تو حرکت از ...

شوهرمن مثل همسرشماست

من همیشه میگم بیکاره

واقعاهم بابیکاری فرقی نداره از7ونیم صبح تاده ونیم شب سرکاره باماهی پانصدبادوتابچه پرخرج

یه کنکوری یه پوشکی

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
دارم به حاله بدبختی و بی کسی خودم گریه میکنم 

منم تا الان داشتم هق هق میکردم

اون وقت ب جی اینکه حتی بگن چ مرگته؟

فقط دعوا دعوا دعوا...

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...