2777
2789

مریضی مامانم و بدبختیاش

چاقیم

و منم مثل کاربرای که چند هفته س سر قبر بابام نرفتم 

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم چاقی  ناراحتیمم ک یهو خیلی بهم ریختم یادم اومد امروز پنجشنبه س و منه احمق 4 تا پنجشنب ...

خوشبحالت من دو ساله نتونستم سرخاک مادرم برم

من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
کجا داری می گردی عزیزم،کدوم منطقه،متری چنده؟

خیلی گرون شده خونه ها همش حسرت میخورم کاشکی پارسال اقدام کرده بودم به خرید خونه.سمت هروی و مجیدیه و شریعتی و بالای ولیعصر و میبینم اما نیست یا خیلی گرونه همش طبقه ۴ بدون اسانسور گیرم میاد خسته شدم 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خوشبحالتون اونقدم نگرانیاتون بزرگ نیس منکه خرید وسایل خونههه جهیزیه هزارتااا از همین چیزاااخیلی نارا ...

عزیزم ان شاالله جهیزیه توکامل میکنی گلم

امامشکلات من رودرسطرقبل خوندی؟

ازبیکاری مردخونه تابعدبیست سال هنوزخونه وماشین ازخودت نداشته باشی استرس کنکوردخترم که هشت ماه ندیدمش ازصبح تاشب درسالن مطالعه بودحالاهم شدیدااسترس گرفته وووو

دیدن پدرم که که دیگه قیامت میسرمیشه ووووو

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
مادرشوهرم اینا به من گفتن بیا زیر زمین خونه ما بشین به خاطره بچه الان حامله هستم نرفتم 😞یعنی اقد سخ ...

سخته خونه ی ما مهندسی ساز نیس راحت صدا میره میاد

نرو اگ مجبور نیسی

شوهرم شب روز کار میکنه،بعضی شبا بقدری خسته میفته خونه ک نای حرف زدنم نداره،همیشه گفتن از تو حرکت از خدا برکت،با این وضع جامعه وگرونی خدا چجو برکت رو نازل کنه وقتی جامعمون گیر چن تا آدم خودخواه خود رای شدن...

این همه دوندگی بعدش همیشه هشتمون گرو نهمونه....

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
خیلی گرون شده خونه ها همش حسرت میخورم کاشکی پارسال اقدام کرده بودم به خرید خونه.سمت هروی و مجیدیه و ...

متری چند می خوای بگیری؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

مشکل من خونوامه. هر چی ک میگم فقط و فقط حرف خودشونو میزنن. همیشه ی خدا ی گوش دره ی گوش دروازه. ب خدا انگار اصلا نمیفهمن من چی میگم. در واقع نمیخوان بفهمن.

من مشکل مالی ندارم. نه که اصلا. ولی دستمون ب دهنمون میرسه

من دارم فقط زجر میکشم خیلی خسته شدم

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...