2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون اونقدم نگرانیاتون بزرگ نیس منکه خرید وسایل خونههه جهیزیه هزارتااا از همین چیزاااخیلی نارا ...

بچه نداشتن ومادر مریض و ورشکستگی مشکلیه دربرابر جهیزیه? بعد عروسیم مادر مریض شد قشنگ میفهمم چقد بده

بی خواستگاری و سن ۳۴ سالگی 😞

زندگی بافتن یک قالیست 💗نه همان نقش و نگاری که خودت می خواهی 💗نقشه را اوست که تعیین کرده 💗تو در این بین فقط میبافی 💗نقشه را خوب ببین💗نکند آخر کار قالی زندگیت را نخرند💗
منم پیدا نکردن خونه مناسب ☹هرکی خونه بنجل داره گذاشته برای فروش.خونه خوبارو نگه داشتن نمیفروشن یا اگ ...

کجا داری می گردی عزیزم،کدوم منطقه،متری چنده؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
اون بعضی چیزا شاید ده درصد باشند نود درصدش مشکل مالیه.پول ادم رو خوشبخت نمیکنه.اما بی پولی قطعا ادمو ...

درسته

من جز همون ده درصدم

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...
بی پولی وضع مملکت گرونی بی مادری تا بچم ب دنیا بیاد ی خونه بخریم از این زیر زمین مادر شوهر بلندش ...

مادرشوهرم اینا به من گفتن بیا زیر زمین خونه ما بشین به خاطره بچه الان حامله هستم نرفتم 😞یعنی اقد سخته ؟