2777
2789
عنوان

آبله مرغان پسرم 😢😢😢😢😢😢

8334 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها 

پسرم یک سال و ۸ماهشه ۲روز پیش رفته بود خونه مادرشوهرم دختر خواهرشوهرمم ک ۲سالشه اونجا بود وقتی برگشت پسرم تب کرد  مادرشوهرم گفت ک مرسا همون دخترخواهرشوهرمم تب کرده و ویروسه 

منم استامینفون دادم پاشویش کردم یکم بهتر شد تبش 

امروز شروع کرد دونه دراوردن مادرشوهرم زنگ زد گفت پسرتو اینجا نیار مرسا آبله گرفته گفتم ای وای پس اینم دونه هاش همون آبله خلاصه پسر منم مریض شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سریع بردمش دکتر دارو پماد داد  من خودم آبله گرفتم ممکنه دوباره بگیرم؟ درمانش چقد طول میکشه تا ...

نه خودت نمیگیری‌.ولی اون طفلک خداکنه سنگین نباشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
نگران نباش دو روز اول سخته،بعد دون دون ها خشک میشه و از بین میرن فقط حواست باشه نخارونه و مرتب قرص ...

دوره درمانش چندروزه 

اخه خواهرشوهرم گفت یکی از فامیل ها گرفت ۲ماه طول کشید😨

فقط نزا گرمش بشه عرق کنه لباس خنک بپدشون و خونه خنک باشه چون اذیت میشه و بدنش میخاره و اون جوشای ابله مرغون بدتر میشه سعی کن بهش پرتغال و اب مرتغال و هرچی ویتامین سی داره بدی 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

اصلا نگران نباش استارتر.آبله مرغون تو بچه ها خیلی خفیف هست.پسرمن دوهفته مونده به عید گرفت و تاعید زخماش خوب شد.اونم17ماهه بود که گرفت.دکترش حتی پماد هم نداد.شربت هیدروکسی زین داد برا خارش تاول ها و قطره استامینوفن و درصورت تب زیاد یک دوم شیاف اطفال.خودت هم نمیگیری نگران نباش اگه قبلا گرفتی بدنت ایمن شده نسبت به ویروس

یا رفیق من لا رفیق له