2777
2789
عنوان

کیا خیاطی بلدن؟؟؟میشه بیاید لطفا

10336 بازدید | 46 پست

سلام اونایی خیاطی بلدن بگن چه طوری از هنرشون استفاده میکنن مثلا چیزی برای خودشون میدوزن؟خوبه ادم یاد بگیره؟ من مادرشوهرم خیاطی بلد خیلی دوست داره به منم یاد بده میگه من تا همیشه نیستم برات لباس بدوزم خودمم خیلی دوست دارم ولی میترسم یاد نگیرم خیلی سخته؟؟؟چندوقت طول کشید تا بتونید مثلا برای خودتون مانتویی لباسی چیزی دوزید؟

ن خیلی بده یادبگیری برای خودت لباس بدوزی ،به طرز  عجیبیم از هنرمون استفاده میکنیم 😐😐😐

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من خیاطی ثبت نام کرده بودم خیلیم علاقه داشتم یه ماه رفتم باردار شدم اونم زد استراحت مطلق شدم دیگ نزفتم تازه بعدشم ک نی نی بیاد نمیشه رفت 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

اگه علاقه داشته باشی سخت نمیشه برات وپایه ش رو یاد بگیر  مدل های اصلی دیگه بعدش راحته میتونی هر مدلیو خواستی خودت بدوزی منم دیپلمشو دارم دوسال طول کشید هم برای خودم لباس میدوزم هم برای بچه ها هم کلیی چیزای دیگه مثل گلدوزیو تیکه دوزیو لحاف و تشکو سرویسو اینجور چیزا که برای هر خانومی لازمه یاد بگیره دیگه به کسی محتاج نیستی 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اگه علاقه داشته باشی سخت نمیشه برات وپایه ش رو یاد بگیر  مدل های اصلی دیگه بعدش راحته میتونی هر ...

علاقه اره خیلییی زیاد دوست دارم مادرشوهرمم میگه ببین اگه علاقه داری بیا تا بهت یاد بدم اونطوری خیلی زود یاد میگیری اگر هم علاقه نداری بیخودی وقت تو نزار