2777
2789
عنوان

کیا خیاطی بلدن؟؟؟میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 10340 بازدید | 46 پست
خب ببین عزیزم رو اصولشم همینجوریه کلاس که بری اول دامن ها رو اموزش میدن بعد دامن شلواری بعد شلوار بع ...

اره منم دامن هارو با دامن شلواری و برش عصایی و اون یکی یاد گرفتم پنج تاهم یقه یاد گرفتم ولی چون تمرین نکردم یادم رفته الان تو دفترم نوشتم ازروی اونا تمرین کنم الگو بکشم بدوزم یاد میاد؟ بعد خودم باید انقدر تمرین کنم تا دستم راه بیوفته دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من کلا دو هفته هم نشد رفتم الان یه پا خیاطم برای خودم چون هم خودم هم معلمم خیلی خوب بود

آفرین به شما خانم با استعداد🌹🌹🌹؛دوهفته آموزش دیدید بعد خودتون انقدر تو خونه تمرین کردید تا یاد گرفتید درسته؟؟ اون چیزایی که یاد گرفتی مثلا دامن ها یقه هارو اولش تو سایز کوچیک یا بزرگ می دوختید؟چند وقت بعد تونستید برای خودتون چیزی بدوزید؟

اره منم دامن هارو با دامن شلواری و برش عصایی و اون یکی یاد گرفتم پنج تاهم یقه یاد گرفتم ولی چون تمری ...

اره اگه قبلا یادش گرفته باشی الان رو یادداشت هات نگاه کنی یادت میوفته خیاطیو باید اینقدر تکرار و تکرار کنی و پارچه خراب کنی تا یاد بگیری😁 منم اوایل برای مامان و خواهرو عمه و خاله و هر کی هر چیزی میخواست میومد پیش من دوختم تا یاد گرفتم ولی وقتی فاصله بندازی یجورایی دیگه حوصلت نمیشه بری سروقتش من از همون اولشم هرچیزی دوختم سایز خودم بود آموزش لباس کودک هم جدا دیدم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره اگه قبلا یادش گرفته باشی الان رو یادداشت هات نگاه کنی یادت میوفته خیاطیو باید اینقدر تکرار و تکر ...

اهان پس منم سایز خودم میدوزم تا یاد بگیرم انقدر پارچه دارم که سوغاتی و اینا اوردن برام از اونا استفاده میکنم😅

آموزش خیاطی خانم عمرانی معادل 230 سی دی و 750 صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه

کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی

پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای

ارسال رایگان به کل کشور 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در تل گرام پیام بدهید

۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱

آموزش خیاطی خانم عمرانی  معادل ۲۳۰ و ۷۵۰ صفحه کتاب رنگی و هدیه ویژه.    کامل ترین و جدید ترین مجموعه آموزش خیاطی خانم سیما عمرانی‌.    پکیج طلایی آموزش خیاطی از مقدماتی تا پیشرفته و فوق حرفه ای.قیمت پکیج ۳۸۰۰۰ تومان.     ارسال رایگان به کل کشور. .   جهت کسب اطلاعات بیشتر در ت لگرام پیام بدهید ۰۹۳۹۹۵۴۵۸۳۱
حداقل سه ماه میشه

سلام خانومی شما خیاطی ؟ میتونم عکس ی مانتو رو براتون بفرستم بگید چقدر پارچه نیاز داره ؟ اگه بگید ممنون میشم 

خدایی که من ساده میفهممش ..کی میگه پرستیدنش ساده نیست 😇
سلام خانومی شما خیاطی ؟ میتونم عکس ی مانتو رو براتون بفرستم بگید چقدر پارچه نیاز داره ؟ اگه بگید ممن ...

،سلام کمی بلدم  قد مانتو هرچی هست پارچه میخوای اگر خرج کار هم دارد پارچه میخواد ...پارچه فروش میتونه کمکت کنه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

منم هیچی خیاطی بلد نبودم ولی چند سال پیش رفتم کلاس خیاطی متد مولر و الان همه جور لباسی برای خودم دخترم میدوزم خیلی عالیه خیاطی خیلی کاربرد داره حتی برای آشناهامونم میدوزم و یه درآمد کمی دارم

،سلام کمی بلدم  قد مانتو هرچی هست پارچه میخوای اگر خرج کار هم دارد پارچه میخواد ...پارچه فروش م ...

باشه عزیزم ممنونم💚

خدایی که من ساده میفهممش ..کی میگه پرستیدنش ساده نیست 😇

خوشبختانه با توجه به استقبال هنرجویان از فیلم آموزش خیاطی خانم عمرانی، بسته های آموزش خیاطی خانم عمرانی با عنوان دی وی دی آموزش خیاطی خانم عمرانی یا سی دی آموزش خیاطی خانم عمرانی از طریق فروشگاه های مجاز و یا بصورت آنلاین موجود می باشد.

خیاطی خیلی خوبه من دیپلم خیاطی گرلاوین دارم مدتش یادم نیست ولی راحت هست .اگر یادبگیری دامنه طراحی و ...

سلام من تو روبیکا کانالی زدم خیاطا دور هم جمع بشیم یا کسانی که علاقه و استعدادش رو دارن  با کلی ترفند و ایده و گروه رفع اشکال دوسداشتی بیا لینگ امضامه

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید پیج  اینستام👇@nargesi.mosavi