niloo11 مدیر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 عنوان تایپیک راهکارهای لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 54 پست سلام دوستان بیاین اینجا لطفا از تجربیات لاغر شدنمون بگیم و اینکه چطوری وزن کم کردین اگر قرص یا دمنوشی چیزی مصرف کردیم ک هم بگیم تا بهم کمک کنیم و لاغرشیم زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام 1397/04/06 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloo11 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 من باورزش ورژیم تودوماه ۱۲کیلوکم کردم الان بازتورڗیمم وباشگاهمم میرم همچنان،چربی سوزهم سرکه سیب ،تخم ... سرکه سیب چطوری مصرف کردی خیلی شنبدم زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
یکتا۹۱ عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 271 من خودم قرص ادیوس طلایی پارسال خوردم بدون ورزش 7 کیلو کم شدم اما بعد از اون هرکار میکنم کم نمیشم از کجا تهیش کردید
niloo11 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 روش استفاده تخم کتان چطوره موثر؟روزی چقد میخوری دوتالیوان اب دوتاقاشق تخم کتان میزارم میجوشه بعد روزی 3 تا استکان ازش میخورم زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
بانو٥٣٠ عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 479 پودر زنيان عاليه معجزه مى كنه البته نبايد حامله يا شيرده باشين ميزان مصرفشم از عطارى بپرسين😊بادكش شكم هم سريع چربياشو آب مى كنه💪 بامداد خمار💜 کاهش وزن گروهی تا عید💜 من می توانم چون اراده قوی دارم😊. وزن اولیه ۶۴🧡 وزن هدف ۵۰🧡 قد ۱۵۰🧡 گروه نارنجی🧡
niloo11 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 از کجا تهیش کردید من سال گزشته خریدم از یه موسسه توی تهران ک سفارش دادم زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
إستِلا عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1688 دوتالیوان اب دوتاقاشق تخم کتان میزارم میجوشه بعد روزی 3 تا استکان ازش میخورم بعداز استفاده از قرص ۷ کیلو کم کردی ؟برنگشت ؟ من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
niloo11 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 پودر زنيان عاليه معجزه مى كنه البته نبايد حامله يا شيرده باشين ميزان مصرفشم از عطارى بپرسين😊 بادكش ... استفاده کردی خودت؟ زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
niloo11 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 بعداز استفاده از قرص ۷ کیلو کم کردی ؟برنگشت ؟ دوماه بعدش برگشت زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 سرکه سیب چطوری مصرف کردی خیلی شنبدم صب ناشتابااب قاطی بکنی بخوری،من ظهرهم قبل غذاشب هم موقع خوابیدن سرک سیب طبیعی باشه ک خیلی خوب براچربی شکم وپهلوجواب میده میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
niloo11 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 417 صب ناشتابااب قاطی بکنی بخوری،من ظهرهم قبل غذاشب هم موقع خوابیدن سرک سیب طبیعی باشه ک خیلی خوب براچرب ... سرکه طبیعی چطوری تهیه کنم زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 پودر زنيان عاليه معجزه مى كنه البته نبايد حامله يا شيرده باشين ميزان مصرفشم از عطارى بپرسين😊 بادكش ... بادکش شکم چطوریه ؟ میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
إستِلا عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 1688 دوماه بعدش برگشت وای پس این هزینه واسه قرص چه فایده؟فک کنم باید بعدش رعایت میکردی من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
lovee عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9342 صب ناشتابااب قاطی بکنی بخوری،من ظهرهم قبل غذاشب هم موقع خوابیدن سرک سیب طبیعی باشه ک خیلی خوب براچرب ... چقد باید تو یه لیوان اب ریخت صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
مردادیم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 2057 سرکه طبیعی چطوری تهیه کنم ازعطاری بگیرمطمعن باشه خودت بگیری خیلی سخته بایدبذاری سیب بمونه وبعدیه مدت ابش وساف کنی مراحلش پیچیدس میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭