2777
2789
عنوان

تایپیک راهکارهای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 54 پست
چقد باید تو یه لیوان اب ریخت

هرچقدرک فک میکنی میتونی بخوری من سرکه ام خیلی غلیظه دوقاشق اینامیریزم اگ ببینم غلیظه بازروش اب میریزم ک راحت بخورم

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پس این هزینه واسه قرص چه فایده؟فک کنم باید بعدش رعایت میکردی

رعایت کردم مث قبلش نه ولی خوب برگشت حیف پولم

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

منم با رژبم و قرص ادیوس ۷کیلو کم کردم اما دیگه وزنم استپ کرد.دیگه انگار قرص هم اثر نداره.انکار فقط تا ۷کیلو تاثیر داره بعدش زورش نمیرسه،

با اینکه بازم رژیمم و ورزش میکنم وزنم ثابت مونده!!!

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
منم با رژبم و قرص ادیوس ۷کیلو کم کردم اما دیگه وزنم استپ کرد.دیگه انگار قرص هم اثر نداره.انکار فقط ت ...

منم حس میکنم استپ شدم

بادکش شکم چطوریه ؟

بايد برين دستگاه بادكشو از كالاى پزشكى بخرين تو نت سرچ كنين اطلاعاتشو مياره

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡

نیلو شما وقتی قرص تموم شد ۷کیلو کم کردی؟

من ده روز اول ۷تا کم شدم دیگه پایین نمیاد.هنوزم قرص میخورم با رژیم و ورزش ثابت مونده

خدایا چه گم کرد آنکه تو را پیدا کرد و چه پیدا کرد آنکه تو را گم کرد.
استفاده کردی خودت؟ 

بله عالى بوده

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡
نیلو شما وقتی قرص تموم شد ۷کیلو کم کردی؟ من ده روز اول ۷تا کم شدم دیگه پایین نمیاد.هنوزم قرص میخورم ...

منم حین مصرفش 7 تاکم شدم باشگاهم میرفتم اونموقع پیش خودم فک میکردم تااخر قرص حداقل 15 تاکم کنم ولی فقط همون 7 تابود

قرص دیگه اشتهامم کم نمیکنه انگار!!عجیبه برام.

بله بدنت عادت کرده بهش منم دیگه قرص جواب نمبده واسم بدنم ب موادشون عادت کرده

روش استفادش دقیق میگی بی زحمت

پودر زنيانو كه هر شب يه ق چ ميريختم تو ماست ميخوردم بادكش هم كه بايد دستگاشو بگيرين و استفاده كنين البته من سه ماه رژيم گياهخوارى هم گرفتم با روزى يكساعت و نيم ايروبيك دمنوش رازيانه و پودر زنيان و آب كرفس و آب اسفناج هم ميخوردم😷 بعد از سه ماه بيست كيلو كم كردم البته واسه باردار شدن اين رژيم فورى و گرفتم و خداروشكر دو ماه بعد از رژيم حامله شدم

پودر زنيان عاليه معجزه مى كنه البته نبايد حامله يا شيرده باشين ميزان مصرفشم از عطارى بپرسين😊 بادكش ...

چجوری استفاده کنیم؟؟ منم از یه جاشنیدم از عطاری پرسیدم چنان تعجب کرد گفت زنیان واسه لاغری .منم پشیمون شدم نگرفتم

پودر زنيانو كه هر شب يه ق چ ميريختم تو ماست ميخوردم بادكش هم كه بايد دستگاشو بگيرين و استفاده كنين ا ...

گیاه خوری چطوریه؟؟ من شنیدم ولی نمیدونم چیا میخورن؟ ریزش مو نگرفتی چون من خیلی ریزش دارم