2777
2789
عنوان

دلم گرفته... کمک

116 بازدید | 12 پست

بازم بچه دار نشدن بهم فشار آورده ... مریونال زدم برگشتم دو ساعت پیش.از وقتی برگشتم دلم گرفته . کارم شده همش آمپول و قرص . معده ام گچ بستا

نهال خانوم مامانی عاشقته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حس میکنم کل زندگیم برفناست... به خاطر عاشقی زن پسرخالم شدم خیلیم مرد خوبیه اما سطح خونوادش از خونوادمپایینتره. دخترعموهام همش مسخره میکنن. همسرم مهندسه و یه آپارتمان و یه ماشین و یه زمین داریم. اما میگن چرا زنش شدی !

از طرفی خواهرشوهرام اذیتم میکنن که بچه دار نمیشم. حالا خوبه شوهرم رفته بهشون گفته مشکل از خودشه اما بازم دست بردار نیستن.

با اون همه نمره های ممتازم به خاطر پدرشوهرم که وسواس داره نرفتم هوشبری بخونم چون از محیط بیمارستان چندشش میشه گفتم نمیزاره من و شوهرم به هم برسیم و ازدواج کنیم. و الان فقط یه فوق به درد نخوردارم.

خسته شدم از تو خونه موندن. حس میکنم مغزم پوکیده.

نهال خانوم مامانی عاشقته

دلم داغونه ... عاشق شوهرمم و مطمنم دوستم داره . جونشم برام میده.یه بارسرم داد نزده . اما نمیدونم چمه. انگار یه چیزی کم دارم. همش حوصلم سرمیره . حتی وقتی رفتیم گردش

نهال خانوم مامانی عاشقته