2777
2789
عنوان

واسه شوهرم تولد بگیرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز به خانوادش چیزی نکفتم نمیدونم بکم یا نه

اگه خانواده ش رفتار و اخلاق منطقی دارن میتونی بگی.ولی اگه میخان اعصابتونو بدتر خرد کنن و رو اعصاب خودت راه برن بهتره که نگی.با کمک هم دیگه مشکلتونو حل کنید..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

قربونت برم یه وقت خرابش نکنیا...

شوهرا اگه بدونه ه همه میدونن دیگه هیچی واسه از دست دادن نداره کمکش کن و اتفاقا واسش تولد عالی بگیر...از همه چی کم نذار و بهش ثابت کن دوسش داری واصلا اون شب در مورد این موضوع حرف نزن...فقط خودت میتونی حودتو خوشبخت کنی یا خیلی بدبخت.پس خواهرانه حرفمو گوش کن مردا با پرده دری دیکه هیچی واسشون مهم نیس

اگه خانواده ش رفتار و اخلاق منطقی دارن میتونی بگی.ولی اگه میخان اعصابتونو بدتر خرد کنن و رو اعصاب خو ...

رفتار منطقی که دارن ولی قبول نمیکنن چون پارسال یبار رفتم کفتم اونم با مدرک ولی قبول نکردن یا خودشون نمیخاستن باور کنن 

سخت کذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نسیت
قربونت برم یه وقت خرابش نکنیا... شوهرا اگه بدونه ه همه میدونن دیگه هیچی واسه از دست دادن نداره کمکش ...

به پدرو مادرش که نمیشه کفت چون هردو قلبشونو عمل کردن و مشکل قلبی دارن و اخر این ماه میخان برن حج برادر بزرکش و خواهر بزرکش که حرفشون نیست زیرابشو همه جا میزنن  چشم ندارن ببینن داره پیشرفت میکنه ولی خواهرشوهر وسطیم خیلی ماهه هوامونو همیشه داره به اونم نمیخام بکمم ولی میخام با همون برادری که باهاش همراه شد بکممم چون چند وقت پیش بهم کفت حواسم بهش هست

دست خودم نیست خیلی باهاش سرد شدم دیکه نه براش زنک میزنم نه پیامی چیزی 

مي دونم ولي اين باعث ميشه بدتر بشه اوضاع اون و خودتم همينطور

كمكش كن تا دير نشده

لطفا گوسفند نباشيم😑
مي دونم ولي اين باعث ميشه بدتر بشه اوضاع اون و خودتم همينطور كمكش كن تا دير نشده

خودش کفت فعلا نمیتونه ترک کنه منم کفتم تا شهریور بهت وقت میدم 

همش به خودم میگم اگه براش تولد بگیرم شاید پیش خودش فک کنه که از این وضع و اوضاع راضیم 

دلم میدادیجوری  نارضایتیها نشون بدم