برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8008 عنوان اجیا من و مادرم با هم زندگی میکنیم ی همسایه روبروی آقا اومده زنگ زده ما نبودیم منو دیده تو خیابون 388 بازدید | 16 پست نیش خند میزنه میگه مثل اینکه ساعت نامتعارف مزاحمتون شده بودیمب نظرتون ب داییم بگم بره بچسبوندش ب دیواراگه بی منظور گفته بود نیش خند نمیزد مثه ادم میگف آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. دیروز | 12:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8008 اینجام همه ما رو میشناسن ما از قدیمیاییم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
delbareashna عضویت: 1403/04/12 تعداد پست: 2038 ببین نمیخوام کاسه ی داغ تر از آش باشم ولی این جور آدما رو باید همون بار اول که گوه میخورن ادب کرد من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8008 ببین نمیخوام کاسه ی داغ تر از آش باشم ولی این جور آدما رو باید همون بار اول که گوه میخورن ادب کرد ن چرا کاسه داغتر از آشی بار اول آدم حسابشونو نرسه بازم تکرار میکنن آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8008 میگفتی منظورتون چیه دیگه روش باز میشدا نطور ک اون نیشش رو باز کرد منظورشو رسونده آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
دخترگل_جنوبی عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 764 بش میگفتی امری داشتین ؟ اگه دیدی حرف چرت میزنه بگو بهتره از این به بعد با داییم هماهنگ کنید بعد هم به داییت بگو بره باش محترمانه صحبت کنه نه اینکه بچسبوندتش ب دیوار خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8008 یعنی چی نامتعارف ینی مزاحمی چیزی شدماینو ب زن و شوهرا میگن بیشتریا اگه میخوان ب غیر اون بگن محترمانه میگن ن با خنده آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8008 بش میگفتی امری داشتین ؟ اگه دیدی حرف چرت میزنه بگو بهتره از این به بعد با داییم هماهنگ کنید بعد هم ب ... آره ب داییم میگم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
ایژما عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 2837 ول کن آدم که هر چی شد رو به مرد نمیگه داییت هم ممکنه حساس بشه همین که جلوی همسایه سنگین باشی و بهش رو ندی خودش رو جمع می کنه
دخترگل_جنوبی عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 764 بعضی آدما بیمارن دنبال حرف زدن دنبال ناموس مردمن میتونستی وقتی بات حرف زد سکوت کنی و رد شی یعنی حتی جوابش هم ندی بعد بری به داییت بگی بره باش حرف بزنه که بدونه شما کی هستین و به خودش اجازه حرف مفت زدن نده خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8008 بعضی آدما بیمارن دنبال حرف زدن دنبال ناموس مردمن میتونستی وقتی بات حرف زد سکوت کنی و رد شی یعنی حتی ... هیچی ب اون جواب ندادم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
دخترگل_جنوبی عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 764 بعضی آدما بیمارن دنبال حرف زدن دنبال ناموس مردمن میتونستی وقتی بات حرف زد سکوت کنی و رد شی یعنی حتی ... البته اگه تکرارش کرد کاراشو برو به داییت بگو اول سعی کن خودت با رفتارت دمشو قیچی کنی خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری