یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کرم سوختگی اطفال باریج یعنی واقعا عالیه من از ماستلای 80 هزار تومنی هم این قدر جواب نگرفتم من پودر بچه هم می زدم برای سوختگی خوب بود ولی باید ببینی به چی جواب می ده
سلام عزیزم سودوکرم رو به کرات شنیدم که برای مصرف روزانه و پیشگیری خوب نیست و فقط واسه درمان هست
کالاندولا هم نمیشه مرتب زد کرم پای بچه آردن بنظر من ک واقعا عالی بود. شما اگه بچه رو روزی یکی دوبار بشوری کامل تمیزش کنی و زود تعویض کنی نیاز نیست همیشه ب پاش کرم بزنی
چیکو من همیشه استفاده می کنم عالیه اما الان خیلی گرون شده تازه آگه پیدا بشه من همه ما کارو امتحان کردم،از دیجی کالا می خرم.اگه مصرف روزانه است بنظرم روغن نباتی جامد دون دون. بزن خطری نداره..
خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا. صلوات