2777
2789
عنوان

بنظرتون😳😳😳😳😳

371 بازدید | 45 پست

بنظرتون  این گرونی کالا و غیره تا کی ادامه داره؟؟

میگن خرید نکنین تا ارزون بشه ولی بدتر گرون میشن اصلا میاد روزی ک همه چیز افت قیمت کنه یا ن ثابت بمونه چرا هر ماه گرون گرووووونتر میشن همه چیزا تا کی کجا؟؟😨😨😨😨😨😨😨😨

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ

همه چیز بدتر میشه و بهتر نمیشه

وقنی که دختر کوچکی بودم،هیچکس بهم نگفت تو دختر خوشکلی هستی! به نظرم باید به تمام دختران کوچک،حتی اگر زیبا نباشند،گفته شود که تو چقدر زیبا هستی...!مرلین مونرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش فکر میکنم یهو همه میپوکیم راحت‌.البته دور از جون همه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

شوهر من که میگه نخریم که ارزون شه منم میگم تو فقط برا من نخری ارزون میشه؟

کل مشکل اقتصاد کشور منم که چند وقته چند وسیله نیاز دارم 

..

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

فلا که تحریمات اصلی شروع نشده!!!اونو میخوایم‌چیکار کنیم!!🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🙍‍♀️🙍‍♀️🙎‍♀️

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
بر میگرده عزیزم سخته همه الان وصعشون خراب خرابه ولی روزی میرسه که همه چی از قبلم بهتر میشه

کی میاد اون روز صد سال دیگ ما عمرا ب گذشته برنمیگردیم

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ