2777
2789
عنوان

بنظرتون😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست
والا ما خیلی وقته ک تحریمیم...وقتی بااین گرونی دلار و ماشین بااازم ملت صف میبندن واس خریدنش...جز سکو ...

این تحریم با اون تحریما فرق میکنه!!! هممون دیدیم!شب میخوابی صبح پا میشی دلار ۱۰۰۰تومن میره روش!ترامپ گفت شدیدترین تحریم ها که تاحالا برای هیچکیپس انجام ندادیمو برای ایران انجام‌میدیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نداریم منظورشون دارو دسته ی خودشون بوده  مردم عادی رو آدم حساب نمیکنن بلکه یه مشت جلبکن که ...

واقعا اگ بفکر بودن اوضامون این نبود الان 

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
اون نداریم منظورشون دارو دسته ی خودشون بوده  مردم عادی رو آدم حساب نمیکنن بلکه یه مشت جلبکن که ...

بله به قوله یکیشون ما خسو خاشاکیم!!!😒😒😒

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
این تحریم با اون تحریما فرق میکنه!!! هممون دیدیم!شب میخوابی صبح پا میشی دلار ۱۰۰۰تومن میره روش!ترامپ ...

😐ترامپ لنتی میخام بزنمش

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
من دلم ب حال مردم میسوزه بخدا زندگی خیلی ها نابود شده تو این اوضاع حتی نونم ندارن بخورن وگرنه خودمم ...

میدونم من بابام مغازه داره قبل این ماجراها روزی کم کمش 300 یا 200بود در امد ولی الان رسیده به بیس تومن سی تومن الگویه من بابامه که خیلییی امید داره به اینده با اینکه کلییی قسط ماشینو مغاره و خونه و وام هست حتی دانشگاه خودم که سر سام اوره شهریش ولی میبینم بابام امبد داره منم انرژی میگیرم چون میدونم حرفاش و امیدش الکی نیس

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی

چیزی که گرون شده دیگه ارزون نمیشه اگه هم بشه یه مقدار کم .مثلا تخم مرغ از ۴ تومن کردن ۱۰ تومن بعد قیمت آوردن ۸ تومن به مردم گفتن  ارزون شد اونوقت مردم نگفتن این ۴ تومن بود ۸ تومن موند این سیاست کثیف تو همه اجناس دارن تو دلار و سکه که جای خود داره

😐ترامپ لنتی میخام بزنمش

اون که آره ولی سیاست خارجی مام کلا مشکل داره!!!حیف که نمیشه اینجا حرفی زد😁😁

میدونم من بابام مغازه داره قبل این ماجراها روزی کم کمش 300 یا 200بود در امد ولی الان رسیده به بیس تو ...

عزیزم من شوهرم مهندس نقشه بردار بود بیکار شد الان از بیکاری رفته درخواست بیمه بیکاری داده مجبوری دیگ موندیم چکار کنیم 😵😵

یٍهٍ رٍوٍزٍ تٍمٍاٍمٍ رٍاٍهٍ هٍاٍیٍیٍ کٍهٍ بٍاٍ قٍلٍبٍتٍ رٍفٍتٍیٍ بٍاٍ عٍقٍلٍتٍ بٍرٍمٍیٍگٍرٍدٍیٍ
اون که آره ولی سیاست خارجی مام کلا مشکل داره!!!حیف که نمیشه اینجا حرفی زد😁😁

چیمون مشکل نداره؟داغونیم بابا داغون

آدمهایی هستند که خیلی وجود دارند.نمی گویم خوبند یا بد،چگالیِ وجودشان بالاست.اصلا یک امضا هستند برای خودشان! افکار،حرف زدن،رفتار و هرجزئی از وجودشان امضادار است.اینها به شدت خودشان هستند.یعنی تا خودشان نباشند اینطور خاص و امضادار نمی شوند که! در یک کلمه،شارپ هستند و یادت نمیرود هستن هایشان را،بس که حضورشان پررنگ است و غالبا هم خواستنی.رد پا حک میکنند اینها روی دل و جانت،بس که بَلدند باشند...این آدمهارا هروقت به تورت خورد،باید قدر بدانی...دنیا پراز آن دیگریهای بی امضائی است ،که شیب منحنی حضورشان،همیشه ثابت است!
به فکرن اتفاقا  اگه نبودن با پول بیت المال که این همه اختلاس و دزدی نمیکردن  فقط به فکر ...

نقش ما چیه اینجا پس همه سختی ها مشکلات ما تحمل میکنیم عیش و نوش اقازاده ها 

نقش ما چیه اینجا پس همه سختی ها مشکلات ما تحمل میکنیم عیش و نوش اقازاده ها 

به قول یه نفر:خداوند به شما صبر دهد!!!!!!

به قول یه نفر:خداوند به شما صبر دهد!!!!!!

واقعااااا تا کی میخان اینجور مردم عذاب بدن 

عزیزم من شوهرم مهندس نقشه بردار بود بیکار شد الان از بیکاری رفته درخواست بیمه بیکاری داده مجبوری دیگ ...

هنوز یکیو داریم که حواسش بهمون هست 

هنوز یه نور چراغی هست گله من بزودی میاد شاید اعتقاد نداشته باشی ولی من ته ته قلبم امید دارم که کم مونده بیاد نشونه هاش خیلییییی هست خیلی فقط یکی مونده اونم ان شاالله بزودی میشه

نگران نباش صلوات میفرستم همسرت کار بهتری گیرش بیاد

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی