2777
2789
عنوان

ععروسي دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باهم هستن ک حتمابرو چون شوهرت پیشته دیگه تنهانیستی . 

اصلا هيچي نميدونم ازشون 

اصلا نميدونم مذهبي هستن معمولين يا خيلي ازادن 

ما خودمون معمولي هستيم 

شايد خيلي ازاد باشن اذيت شيم 

اصلا نميدونم مجلسشون چطوريه  خانوما اقايون جدان سالنشون يا با همن  فرهنگشون نميدونم چجور ...

شما لباس مجلسی ببر عزیزم.یه مانتو شیک هم بپوش برو.بسته به جو اونجا میتونی لباست عوض کنی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
يني بگم بپرسه خانوما و اقايون جداست يا تو ي سالنن ؟

وا ?? خوب بپرسین دیگه این یه سوال عادیو متعارفه منم عروسی دوست شوهرم رفتم هیشکیو نمیسناختم اونجا با خانم یکی از دوستاش اشنا شدم پیش اونا نشستم خیایم خوش گذشت

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر

من اویل دعوت بودیم میرفتم بعددیدم توعروسی ماهیچکدوم ازدوستاش نیومدن منم کلا قطع رابطه کردم ولی شوهرم بعضی جاها دیگه گیربده میرم.بلوز شلوار لباس شیک وپوشیده بپوش که مختلط شدیادوربین بود هی خودتوجمع وجورنکنی اینجوری باکلاس میشینی.توسالن هم مطمئن باش بهت بدنمیگذره بشین فقط بخور وتماشاکن

نميدونم ☹️☹️ ما ك عروسي هامون جداست اونا رو نميدونم 

برو

مانتو شیک

خیلی از اولم نرو وسطاش برو یه گوشه بشین

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...