2777
2789
عنوان

ععروسي دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 60 پست
به نظرم بهترین لباس براتlbdهست یعنی لباس کوتاهه مشکی تا زانو انطورا کلا این لباس هر موقع بپوشی با هم ...

اتفاقا ي پيراهن كوتاه مشكي دارم خوشگله و رسمي استين داره استيناش توره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اویل دعوت بودیم میرفتم بعددیدم توعروسی ماهیچکدوم ازدوستاش نیومدن منم کلا قطع رابطه کردم ولی شوهرم ...

ما هم عروسيمون نزديكه 

اگ نريم زشته ميگن نميخواس دعوت كنه نيومد 

از اول ك بخوامم نميشه شوهرم سركاره 😉 دوس دارم برم ايده بگيرم  عروسيم نزديكه چون

پس برو دیگه حله

یه چیز سنگین بپوش چون نزدیک نیستی 

یه ارایش سبک و مانتو شیک خوبه

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
اتفاقا ي پيراهن كوتاه مشكي دارم خوشگله و رسمي استين داره استيناش توره 

کوتاه برای دوست شوهر زشت نیست؟

اخه فامیل نیستید که غریبه اید

من باشم سنگین تر میرم

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
ن کجاش زشته خودتم غریبی و کسی نمیشناستت واس چی زشت باشه اونم ی عضوی از خونوادته کسی نمیگه زشته و ازت ...

اخه همسرم و منو دعوت كرده زشت نيست من با خودم مهمون ببرم ؟؟

ي سوال ببخشيد ما رسم شادباش داريم ب عروس و داماد موقع رقص 

نميدونم منم ك خانوم همكارش ميشم بايد پاشم وقت رقصشون پول بدم يا ن ؟؟

اخه همسرم و منو دعوت كرده زشت نيست من با خودم مهمون ببرم ؟؟ ي سوال ببخشيد ما رسم شادباش داريم ب عرو ...

ن‌بابا شاباش ک فقط نزدیکای درجه یک میدن خیلی خانوم و سنگین ی گوشه بشین فقط اخر سر واس کادو دادن پاشو ولی بازم بنظرم مشکلی نیس خواهرتو ببری

کوتاه برای دوست شوهر زشت نیست؟ اخه فامیل نیستید که غریبه اید من باشم سنگین تر میرم

كت شلوار و كت دامن ندارم 

لباساي مجلسيم پيراهن كوتاه و پيراهن بلنده 

پيراهن كوتاهو بده با ي ساپورت از اين توريا بپوشم ؟؟؟

بچتونبر

کسی نیست بگیرتش

از خانواده هامون دوریم هر دو

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....