2777
2789
عنوان

ععروسي دوست همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نميدونم مجلسشون چطوريه  خانوما اقايون جدان سالنشون يا با همن  فرهنگشون نميدونم چجور ...

شما یه چی بپوش ک ن سیخ بسوزه ن کباب 😁😁😁

یعنی اگه قاطی هم بودن مجبور نشی مانتو تنت کنی و با همون لباس مجلسب باشی

(    )
اصلا نميدونم مجلسشون چطوريه  خانوما اقايون جدان سالنشون يا با همن  فرهنگشون نميدونم چجور ...

اگه باهم هستن ک حتمابرو چون شوهرت پیشته دیگه تنهانیستی . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

واااای منم مرداد عروسی همکار همسرم دعوتم،دخترم ایشالا حدودا دو ماهست

نمیدونم با یه بچه دو ماهه اون وسط چ کنم

لباس چی بپوشم و .....

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....
چرا

دوج ندالم 😐اخه کسیو نمیشناسی مثلا بری بشینی پیش کی وکدوم میز!

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه