2777
2789
عنوان

در آستانه چهل سالگی!

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 112 پست

من در آستانه ۳۸ سالگی ام دو ماه دیگه تولدمه .

خداروشکر از دستآوردهام راضی ام . تقریبا به همه چیزایی که ی روز آرزوم بود رسیدم. منهای شرایطی که تحت کنترل من نیست و خودم نقشی توش ندارم . مثلا با اینکه مدرک ارشد از یکی از دانشگاههای معتبر دارم اونم دولتی و با معدل خوب ...نتونستم کار پیدا کنم...ولی همسر خوب و دو تا گل پسر دارم و از  خونه و بقیه شرایط زندگیمم راضی ام. ادمهایی که اذیتم کردن و یا به شرایطم حسودی میکردن را کلا از زندگیم حذف کردم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در آستانه ۳۸ سالگی ام دو ماه دیگه تولدمه . خداروشکر از دستآوردهام راضی ام . تقریبا به همه چیزایی ...

تولدت پیشاپیش مبارک. مهم حس رضایت از زندگیه! اگه زندگیت تامینه خیلی خوبه که دربست دراختیار بچه ها هستی. البته من به خاطر در اجتماع بودن هم هست که کار می کنم و کارم را دوست دارم!

خوش آمدی عزیزم به جمع 40 ساله ها!

مامان جون ی سوال ..ترسناک نیس ب نظرت ؟ نمیترسی ازینکه ببینی پیر شدی؟ بالارفتن سن ترسناک نیس؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

[QUOTE=63342469]مامان جون ی سوال ..ترسناک نیس ب نظرت ؟ نمیترسی ازینکه ببینی پیر شدی؟ بالارفتن سن ترسناک نیس؟[/QU

البته تا حالا کسی اینطوری بهم نگفته بود مامان جون! غافلگیر شدم. ببین اکه تو زندگیت هدفهاتو دنبال کرده باشی، بعد از اینکه بچه دار شدی دیگه هیچ منتی بر سر اون طفل بیگناه انشالله نخواهی گذاشت! تازه معلوماتت بیشتره!

مامان جون ی سوال ..ترسناک نیس ب نظرت ؟ نمیترسی ازینکه ببینی پیر شدی؟ بالارفتن سن ترسناک نیس؟

من تازه دوماهه زن داداش 33 ساله ام را از دست دادم. احساسم اینه که فرصت داشتن زندگی بیشتر انگار یک فرصت و نعمته!

[QUOTE=63342469]مامان جون ی سوال ..ترسناک نیس ب نظرت ؟ نمیترسی ازینکه ببینی پیر شدی؟ بالارفتن سن ترس ...

اخه اومدم بگم مامان شاغل جون دیدم قشنگ نمیشه.   شاغل جونم ک خیلی سبک بود.  اره اما منظورم خوده سنه ..پیریه..دیدن چروکه...میدونی چیمیگم..اینکه ادم حس کنه داره پیرمیشه بنظرم ترسناکه..نمیدونم..بابام ک میگه انقدر ادم توزندگی غرق میشه ک ب این دقت متوجه گذرزمان نمیشه ک بخوادعذاب بکشه ...من خودم سی سالمه 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من تازه دوماهه زن داداش 33 ساله ام را از دست دادم. احساسم اینه که فرصت داشتن زندگی بیشتر انگار یک فر ...

متاسفم.