2777
2789
عنوان

در آستانه چهل سالگی!

| مشاهده متن کامل بحث + 2482 بازدید | 112 پست
من تازه دوماهه زن داداش 33 ساله ام را از دست دادم. احساسم اینه که فرصت داشتن زندگی بیشتر انگار یک فر ...

تازگیا یکی از اقوام ما هم تو ۳۲ سالگی ۶ماهه باردار و با داشتن یک پسر ۹ساله از دنیا رفت

خیلی وحشتناکه

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اخر تابستان چهل سالم تموم میشه  از زندگی ام راضی هستم از اولش عاقل بودم درس خون و کاری الانم هم شغل و زندگی خوبی دارم همه منو به سادگی و مهربونی میشناسند و همیشه میگند چون خوش قلبی خدا هم هوات را داره ولی اعتماد به نفس کمی دارم مثلا تو رانندگی ماهر نیستم با ترس و لرز ماشین برمیدارم اونم گاهی . یا تو مراسمی بخوام شرکت کنم همش استرس دارم مثل بچه ها خجالت میکشم خودم را گم  میکنم و فکر کنم این اخلاقم یه کم ژنتیکی باشه چون بابا و مامانم هم این طوریند . و این قضیه گاهی منو اذیت میکنه 

خدایا شکرت

الان از نظر ظاهری وسط ابروهام یک خط افتاده ولی اصلا ازش نمی ترسم و روند پیری رو پذیرفتم با اینکه دوران کودکی و جوانیم واقعا سخت بود ولی خدا کمک کرد و خودم تلاش کردم که ازش لذت بردم و به قولی جونیامو کردم 

وای. من هم دلم می خواست از دست این بیشت کیلو اضافه وزن خلاص می شدم. 

منم . متاسفانه . اما ديگه عزمم رو جزم كردم كه حداقل صبحها پياده روي كنم . يه كم هم رژيم . ايشالا  حله 

شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400
چه اشکالی داره مگه؟ من هم گذاشتم بعد از تموم شدن درسم و پیدا کردن کار ازدواج کردم تازه پنج سال بعدش ...

من دو تا دختر 16 و 13 ساله هم دارم پسرم هم خدا خواسته بود و امسال وارد چهار سالگي شده . 

شروع رژيم 18 آذر .  71.600 ، 71.400

بهتون برنخوره بانو فقط برایه بهترشدن زندگیتون میگم اطراف من اینجوری بودن شاید شما نباشید

بین چهل تا پنجاه سالگی چون آدم فک میکنه بزرگ و پخته شده خیلی اشتباهات مرتکب میشه و دله خیلیا رو میشکنه البته بعدش که از پنجاه رد میشه پشیمون میشه امیدوارم شما اینطور نباشید❤💕❤💕

منم اخر تابستان چهل سالم تموم میشه  از زندگی ام راضی هستم از اولش عاقل بودم درس خون و کاری الان ...

خوبه که تو ماشین برمی داری حالا. من که تا حالا تنهایی رانندگی نکردم. نمی دونم چرا انگیزه ندارم اصلا!

بهتون برنخوره بانو فقط برایه بهترشدن زندگیتون میگم اطراف من اینجوری بودن شاید شما نباشید بین چهل تا ...

سعی می کنم نباشم هرچن تاحالا دل خودم را زیاد شکستند. فکر کنم داشتن این اخلاق یک چیز ذاتیه، ربطی به سن و سال نداره اصلا!

منم امسال چهل ساله میشم. خدا رو شکر . من از خودم راضی ام . توی سخت ترین روزها تونیستم روی پای خودم بایستم. 

میتونستم خیلی موفق تر و شاد تر زندگی کنم ولی به خاطر حرف دیگران و جلب رضایت اونها  خیلی فرصت هام رو از دست دادم. 

دارم روی خودم کار میکنم. گرچه باز هم قید و بند دیگران دور پاهام هست ولی شجاع تر شدم. 

توی چهل سالگی آدم میفهمه چقدر برای دیگران خوب بودی ولی به خودت بد کردی. توی چهل سالگی آدم حس میکنه باید خودش رو بیشتر دوست داشته باشه. میفهمه توی این زندگی به هیچ کس بجز خودت مدیون نیستی

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی