2777
2789
عنوان

واریزی اشتباه

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو باید شدیدا از بانک شاکی باشی که چرا شمارتو دادن، مگه امکان داره بانک شماره مشتریشو بده به کسی، از طرف بانک بهت زنگ میزنن نه شماره بدن 

زیبا، کنار حوصله ام بنشین، بنشین مرا به شط غزل بنشان، بنشان مرا به منظره عشق، بنشان مرا به منظره باران، بنشان مرا به منظره رویش، من سبز میشوم
برو پیش رییس بانک شکایت کن.بانک باید خودش تماس بگیره با شما حق نداره شماره شما رو به کسی بده اونم &n ...

نمیدونم که بانگ  ملی کدوم شهری هست وگرنه این کارو میکردم

تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی‌باشد 
برو پیش رییس بانک شکایت کن.بانک باید خودش تماس بگیره با شما حق نداره شماره شما رو به کسی بده اونم &n ...

دقیقا 

حتی پونصد ملیونم باشه بانک شماره نمیده 

بابام میگه چندبار طرف ملیونی پول اشتباه ریخته ما به صاحب حساب زنگ زدیم که خانوم یا اقا این پول به حساب شما اشتباه واریز شده بیار بده 

اگه نده الکی تهدیدش میکنیم به پلیس میگیم 

بابام میگه خیلیا از ترسشون بر گردوندن خیلیام برنگردوندن گفتم از یارو طلب داشتیم و کار به دادگاه کشیده 

واقعا هم فکر میکنم طرف دستش به جایی بند نباشه اگه صاحب حساب پول رو برنگردونه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
نمیدونم چرا داده واقعا کار بانگا غلط 

به هیچ عنوان بانک تلفن کسی رو به کسی نمیده حتی شماره حساب بخوای بهت نمیده دیگه چه برسه به تلفن 

من خودم اشتباهی بانک پول من رو به حساب کسی ریخت من بعد پنج روز فهمیدم رفتم بانک خودش از حساب او یارو برداشت ریخت به حسابم برای اون هم زنگ زد گفت یه اختلال حساب به وجود آمده شماره اون رو بهم نداد که 

اگه مقدار پول زیاد باشه حساب طرف رو مسدود میکنن تا خودش به بانک مراجعه کنه اطلاعات حساب کسی رو به هیچ عنوان به کس دیگه نمیدن تو هم حتما برو بانک به اون یارو هم بگو بیاد بانک اگه راست میگه اونجا با ارائه مدرک شناسایی مشخص میشه که کی به حساب پول ریخته 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
نمیدونم چرا داده واقعا کار بانگا غلط 

عزیزم فک نکنم بانک داده باشه.چون اگه این اتفاق بیوفته بانک  اول با خود شما تماس میگیره بعد خودش پول رو از حسابتون برمیداره.(البته اگه اشتباهی شده باشه) اینکه شماره شما دست اوناست یه پولی هم به حسابتون زدن مشکوکه.اینا شاید هم شماره تلفن شمارو دارن هم شماره کارتتون رو و میخوان اذیتتون کنن.مزاحمتون بشن .یه سر به بانک بزن.حتما

دقیقا  حتی پونصد ملیونم باشه بانک شماره نمیده  بابام میگه چندبار طرف ملیونی پول اشتباه ر ...

شوهرم گفت برمیکردونیم ولی من از کجا بدونم کدوم بانکی داده میشه فهمید

تا توانی دلی به دست اور دل شکستن هنر نمی‌باشد 
چون واقعاً چندتا پسر به مسخره گرفتن هی با شماره مختلف زنگ میزنن دیونه شدم والله 

شما بگو از کدوم بانک شمارمو گرفتی تا پولتو بدم 

بعد برو بانک پدرشونو درار ازشون شکلیت کن 

این کار جرمه اجازه ندارن شماره بدن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩