2777
2789

نمیدونم چیکارکنم چندشب پیش دعوت بودم مهمونی پسر۲سالم زد ظرف و ظروفشون روشکست کلا خراب کرد مهمونیو اینقدک جیغ زد اعصاب نذاشت براهمه 

بعد امروز من دعوت کردمشون ناهار باز این پسره کلیدو از رو در ورداشته انداخته همه جارو گشتم نبود درم قفل کلید یدکم نبود مهمونمم پشت در 😑😑😑

خسته شدم بخدا از دستش ن شب دارم ن روز کلیدسازم زنگ زدم جواب نداد همسرمم تا بیاد ۱ساعت راهه رفت بیچاره گفت بعدا میام ایییی خداااا

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  
😁😁😁😁😁😁😁

دلم میخاد گریه کنم الا

همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن  تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیس دلداری بده

والاپسرمنم دوساله می شه آخرماه زندگی برام نذاشته الانم داره درجه لباس شویی رو می چارخونه😂😂😂😂😁😁😁😭😭😭😭😭😭

خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا.     صلوات 
دلم میخاد گریه کنم الا

انگار هرچي جلوتر ميريم بچه ها شيطونتر ميشن، پسر منم تقريبا دو سالشه، از ديوار راست بالا ميره،،، اصلا نميدونم يهو چرا اينجوري شد، تا ٨/٩ ماهگي اينقدر آروم بود كه بقيه با حرفاشون اعصابمو خورد ميكردن،ميگفتن مطمىني سالمه، چرا همش خوابه، چرا گريه نميكنه،،اونوقت الان ميگن چرا اينقدر شيطونه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
والاپسرمنم دوساله می شه آخرماه زندگی برام نذاشته الانم داره درجه لباس شویی رو می چارخونه😂😂😂😂😁😁 ...

خسته شدم بخدا دلم میخاد جیغ بزنم 😢😢😢

بچه س دیگه اشکال نداره اگه تو مهمونیا اذیت میکنه نبرش 

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           

وااای خدایا😂..اگه مهمونت خونواده شوهرباشن بیچاره شدی

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
انگار هرچي جلوتر ميريم بچه ها شيطونتر ميشن، پسر منم تقريبا دو سالشه، از ديوار راست بالا ميره،،، اصلا ...

بخدا منم خسته شدم امروز جلو مهمونام اب شدم گفتم  بیایین ولی برا عصر وقت دکتر دارم اصلا نمیدونم چ کنم

بچه خوب شیطونه 

احتمالا تو خونه با هم تنهایین اکثر اوقات منظورم اینه که خانه پدر بزرگ و مادربزرگ کم میره یا اینکه مهد نمی بریش

چون همش با شماس شما خسته و کلافه شدی واونم طفلک از خستگی شما کلافه شده و اینجوری داره واکنش نشون میده

بچه س دیگه اشکال نداره اگه تو مهمونیا اذیت میکنه نبرش 

نمیمونه ک 😭😭😭😭😭خسته شدم