بچه ها میخوام برم رشته تکنسین اتاق عمل و میخوام برم دانشگاه ثبت نام کنم و در اصفهان . من دربارش میدونم چون خیلی تحقیق کردم . اما میخوام بدونم کسی اصفهان این رشته رو درس خونده یا کسی این رشته رو کار میکنه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ی مرتبه تحقیق کردم،زیاد جالب نگفته بودن درموردش.مخصوصا اینکه بیشتر درسات با پزشکی یکیه ولی زیردست ...
میدونی . هوشبری تو ذهنم بود . اما انگار از تکنسین خوشم اومد چون نزدیک بیمارین و دستیار پزشک میشی اما هوشبری دور از بیماری و فقط کار با دستگاه و دوست دارم دستیار دکتر باشم
میدونی . هوشبری تو ذهنم بود . اما انگار از تکنسین خوشم اومد چون نزدیک بیمارین و دستیار پزشک میشی اما ...
اما من موقع کنکور خودم تحقیق کردم نوشته بود از نظر روحی یکم سخته زیردست پزشک باشی.بعدم باید تحمل داشته باشی چند ساعت پشت سرهم سرپا باشی.بعضیا خیلی بد گفته بودن ولی درکل فهمیدم بخوای توی این رشته موفق باشی باید خیلی تلاش کنی تا ی تکنیسین معروف بشی ک روت حساب کنن