2777
2789
عنوان

اونایی که بلد نیستن خوب جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 178 پست
 مردی ک بااروم حرف زدن درک نکنه باید سرش داد زد گازش گرفت سیاهو کبودش کرد 😂😂😂مثلا من ازون زن ...

واقعا که تو مریضی برو دکتر خودتو درست کن خجالتم نمیکشن شماها شدید زن ؟

😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
اتفاقا شوهر من گفت میخوام سه روز برم با دوستم شمال خوشحال شدم گفتم منم با خواهرم میرم تهران چند روز ...

😂😂😂😂😂😂😂

فهمیده توم میخوای بپیچونی پشیمون شد راهکار خوبی بود وای خدا  😂😂😋😂

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که بعضی خانوما هستن به خودشون جرات میدن سر مردا داد بزنن  خواهشا نگید پشت مردایی بالاخره ...

لازم باشه کتکشونم میزنیم😒  زن و مرد فرقی ندارن، یکی اعصابش زود تحریک میشه یکی صبور و آرومه! آدما متفاوتن!

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
اخه ی سوال و مث بچه ها چند بار میپرسه دفعه سوم ک میپرسه داد میزنم دیگ نمیپرسه😂😂😂😂 والا چه گیری ...

فقط برو درمان کن 😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

من یه قطره اشک گوشه داخلی چشمم جمع میشه... در حالیکه به شکوفه های گیلاس زل زدم آروم زمزمه میکنم

منو تنها نذار،رو قلبم پا نذار 

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
من که از همین الان میگه بزار برم اربعین من جوجه م اونوموقع 3 ماهش میشه بسلامتی و نمیتونم برم اما م ...

اینم اعتماده 

شما که بهش اعتماد نداشتی واسه چی باهاش ازدواج کردی

مردم خجالت نمیکشن با شک زندگی میکنن 

😉

دیشب خونه مادر شوهرم بودیم مادر شوهرم گفت بلند شو برا شوهرت میوه بشور (منم که کلا انگار وجود خارجی ن ...

منم اخلاقم گنده جای شما بودم همین کارو میکردم 😂😂😂

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
من متوجه نشدم شما الان میخوای به شوهرت جواب دندون شکن بدی که میخواد بره مسافرت یا میخوای اینجا بحث ت ...

نه داریم بحث میکنیم یاد بگیریم جواب بدیم 

اما درست و دندان شکن

چیز بهتر بود بگم فقط تاپیک میترکید اونوقت

دیشب خونه مادر شوهرم بودیم مادر شوهرم گفت بلند شو برا شوهرت میوه بشور (منم که کلا انگار وجود خارجی ن ...

میگفتی میوه بخوره شکمش روون میشه  

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
اتفاقا شوهر من گفت میخوام سه روز برم با دوستم شمال خوشحال شدم گفتم منم با خواهرم میرم تهران چند روز ...

اینم وضعیت جامعه ماست واسه چی ازدواج میکنین شماها

😉

منم اخلاقم گنده جای شما بودم همین کارو میکردم 😂😂😂

من اخلاقم گند نیست بیشتر وقتا گوش میدم یا اینکه سکوت میکنم.... ولی دیگه واقعا شورشو در آورده علنا وجودم انکار میکنن دیگه ازین به بعد به هیچ کس اجازه همچین کاری نمیدم حالا هر فکری میخوان راجع بهم بکنن