2777
2789
عنوان

اونایی که بلد نیستن خوب جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 178 پست

آی دعوا دعوا دعوا

سر شیشه ی مربا

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
واقعا که بعضی خانوما هستن به خودشون جرات میدن سر مردا داد بزنن  خواهشا نگید پشت مردایی بالاخره ...

من متوجه نشدم شما الان میخوای به شوهرت جواب دندون شکن بدی که میخواد بره مسافرت یا میخوای اینجا بحث توجیهی داشته باشیم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسافرت رفتن مجردي با تيكه انداختن حل نميشه بايد جرش داد

والا یعنی چی دیدی بعضیا رو میگن بره واقعا که 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
مسافرت رفتن مجردي با تيكه انداختن حل نميشه بايد جرش داد

اوووووووووووف😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
خب کجا میره بدون من؟ باید تو دوران مجردیش با دوستاش میرفت سفر تا خسته بشه

فعلا بعضیا خسته نیست تازه خیلیا شوهراشون رو هم میفرستن 

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

اتفاقا شوهر من گفت میخوام سه روز برم با دوستم شمال خوشحال شدم گفتم منم با خواهرم میرم تهران چند روز آب و هوام عوض شه 

ضر حال زد گفت نمیرم دلم نمیاد بدون تو خوش نمیگذره😓😓

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊
 مردی ک بااروم حرف زدن درک نکنه باید سرش داد زد گازش گرفت سیاهو کبودش کرد 😂😂😂مثلا من ازون زن ...

😘😘😘😘😘

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍
والا یعنی چی دیدی بعضیا رو میگن بره واقعا که 

اره ولي خب شايد اونام شوهراشون ميزارن مجردي برن😬

ولي من در هر دو صورت نميزارم بره😤

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
شوهرم خودش میدونه نباید بادوستاش مجردی بره سفر😉  چجوری روش میشه اصلا؟! مگه متاهلی رفته که حالا ...

انقدر بدم میاد ازین ادما که بحث زندگی خودشونو میگن 

به ما چه شاید شما نمیری

ما که هر روز میریم روسیه برمیگردیم 

😉

دیشب خونه مادر شوهرم بودیم مادر شوهرم گفت بلند شو برا شوهرت میوه بشور (منم که کلا انگار وجود خارجی ندارم) 😐منم خیلی ریلکس واسه اولین بار برگشتم گفتم مگه شوهرم کوچیکه خودش بلندش بشوره. بعدم رفتم نشستم... آخرش خودش بلندشد... من نمیگم کار درستی کردم ولی میتونست با لحن قشنگتری حرف بزنه حداقل بگه پاشو واسه خودتون میوه بیار... شما بودین چه جوابی میدادین؟