2777
2789
عنوان

اونایی که بلد نیستن خوب جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 178 پست
انقدر بدم میاد ازین ادما که بحث زندگی خودشونو میگن  به ما چه شاید شما نمیری ما که هر روز میری ...

ماهم سالی سه چهار بار باید بریم سفر به خونواده هامون سر بزنیم ولی سفر دیگه ای غیراز 3،4بار شمال نرفتیم! ولی هربار که میریم شهرپدری من یا پدری ایشون دریا و جنگلو میریم یا مرکز استان ولی من سفر خارجی میخوام تو این گرونی😕

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂 فهمیده توم میخوای بپیچونی پشیمون شد راهکار خوبی بود وای خدا  😂😂😋😂

نه بابا میگفت توام بیا دوستمم میخواد دوست دخترشو بیاره اگه تو بیای ولی من خوشم نیومد از طرفی جفتم پایینه دکتر گفته استراحت کنم ترسیدم راه دوره 

ولی جدی میگه وگرنه از خداش بود منم اونجا باشم هی گیر ندم پس کی میای 😆😆😆

لبخند بزن بزار ببینن هنوزم قوی هستی😊
دیشب خونه مادر شوهرم بودیم مادر شوهرم گفت بلند شو برا شوهرت میوه بشور (منم که کلا انگار وجود خارجی ن ...

خجالتم نمیشکن بدبخت شوهرت واسش یک چیز میشستی خب اون مادرشوهر اشتباه گفت تو چی شوهر بدبختت چی 

😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
من اخلاقم گند نیست بیشتر وقتا گوش میدم یا اینکه سکوت میکنم.... ولی دیگه واقعا شورشو در آورده علنا وج ...

کار‌خوبی میکنی 

منم قبلا مث بوق بودم الان‌ی کاری‌کردم مادر شوهرم میگه دست نزن خودم انجام میدم 

ادم باید خودشم یکم شعور داشته باشه 

این خودمونیم ک اجازه میدیم طرف مقابل چجوری باهامون برخورد کنه 

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

بچه ها درسته ازدواج کریدن درسته باید باهم باشید ولی خب مام ادمیم یه وقتایی احتیاج داریم برای خودمون باشیم. من اجازه میدم بره چون حرفایی هست که باهم جنسای خودشون میزنن سبک میشن خیلی راحتتره اینجوری اتفاقا همه دوستاشم ازدواج کردن یه بار مردا باهم رفتن شمال ما خاندما باهم رفتیم جنوب خیلی خوش گذشت شمام امتحان کنید

من اوایل حساس بودم چون اعتماد ب نفسم پایین بود و شوهرمم خوب نمیشناختم.اونم نیاز داره ب اینکه خلوت دا ...

برو خودتو درمان کن بجای این فکرا 

😉

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
نه بابا میگفت توام بیا دوستمم میخواد دوست دخترشو بیاره اگه تو بیای ولی من خوشم نیومد از طرفی جفتم پا ...

تخخخ 

بامنی ؟من که رسما باید برم بمیرم وقت دعوا بس خنگم وبی زبون.فقط مثل گودزیلا نعره میزنم اه اه اه

واقعا که برات متاستفم 

😉

جانا سخن از زبان ما میگویی😂😂😂شوهر منم کلا به تن صدای پایین هیچ واکنشی نداره

😂😂😂😂😂😂😂وای خدا