بچه همکار شوهرم 25سالشه ونامزدش چهارده سالشه متاسفانه شیطونی کردن و نامزدش باردار شده دختر بیچاره چون سنش کمه خیلی حالش بده، الان اومده داره خواهش میکنه که من وشوهرم به خانواده هاشون اطلاع بدیم خانوادشون هم فوق العاده مذهبی وحساس هستن به نظرتون چیکار کنم؟
تاوان اشتباه پدرومادرش رو این باید بده ،کی دختر به این کوچیکی شوهر میده اخه
بابای من !خخخخ البته خودم خواستم.منم ۱۵ سالم بود ک عقد کردم..پشیمون نیستم اما وقتی ب گذشته برمیگردم میبینم ک واقعا بعضی وقتا خیلی خنگ بازی درمیاوردم.خخخ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهتر از اینه الان چند ساله بچه میخوامو باردار نشدم
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
با مامانش رابطه اش جطوره ؟ تک دختر و چطور دلشون اومد تو این سن بدن به شوهر😭😭
رابطشون خوبه ولی از این خانواده ها هست که خیلی حریما رو حفظ میکنن واین کارا زشت و بده ،میگه اسلام گفته باید دختر رو زود شوهر داد مامانش هم 15سالگی شوهرکرده بیست سالگی بچه اورده