2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6422 بازدید | 246 پست
تاوان اشتباه پدرومادرش رو این باید بده ،کی دختر به این کوچیکی شوهر میده اخه

بابای من !خخخخ البته خودم خواستم.منم ۱۵ سالم بود ک عقد کردم..پشیمون نیستم اما وقتی ب گذشته برمیگردم میبینم ک واقعا بعضی وقتا خیلی خنگ بازی درمیاوردم.خخخ

دوستِ شوهرم خانومش ۱۳ سالشه اونم حامله ست!!!

ماییم و توای جان،که جگر گوشه ی مایی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا کاشکی من تو عقد باردار میشدم

بهتر از اینه الان چند ساله بچه میخوامو باردار نشدم    

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
بخاطر هوسش حسرت لباس عروس هم به دل دختر بیچاره گزاشت

دختر تو این سن خیییییلی خییییلی سادست بزرگترا هم باید مواظب میبودن اگه مهمه براشون..

حالا که شده

باید بزرگترا حمایتشوون کنن

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
با مامانش رابطه اش  جطوره ؟ تک دختر و چطور دلشون اومد تو این سن بدن به شوهر😭😭

رابطشون خوبه ولی از این خانواده ها هست که خیلی حریما رو حفظ میکنن واین کارا زشت و بده ،میگه اسلام گفته باید دختر رو زود شوهر داد مامانش هم 15سالگی شوهرکرده بیست سالگی بچه اورده 

والا کاشکی من تو عقد باردار میشدم بهتر از اینه الان چند ساله بچه میخوامو باردار نشدم   &n ...

ایشالا ب زودی زود باردار میشی

بیای اینجا بگی ماهم خوشحال بشیم براتون

😍😍😍

وااای منم  ماهه دیگه هجده سالم میشه تو.عقدم شوهرمم سربازه این قد میترسم تو عقد حامله شم با اینکه کاملا مواظبیم.خخخ سه ساله تو.عقدیم.

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  

اصلا کار اشتباهی نکردن

اشتباه کار تو سن پایین شوهر کردنه که حالا شده

بنظرم شما بگید هر دو مادر رو دعوت کنید یا هر کدام که بصلاح تره

بعد بهش بگید

گناه دارن

هی شکمش میاد جلو و هی غصه میخوره

کمکش کنید

که من بودم میگفتم

بابای من !خخخخ البته خودم خواستم.منم ۱۵ سالم بود ک عقد کردم..پشیمون نیستم اما وقتی ب گذشته برمیگردم ...

من دختر خودمو دیر عروس میکنم 

ولی کاش خودم 15 سالگی ازدواج میکردم

20سالگی عقد شدم

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺