2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 246 پست
ما پرید منیشیم یا سر درد مامانمون دمیفهمه اون وقت چطور زن های دور و بر این بچه متوجه نشدن😐

تک دختره بیچاره فقط خودش هست و مادرش ،خودشون هم دو هفته هست فهمیدن دسته گل به آب دادن 

تعجبم از اینه مدافعان ازدواج کودکان هنوز نیومدن بگن واااا به شما چه ربطی داره. هرکس خودش بهتر می دونه کی ازدواج کنه.

عزیزم حالا که ازتون کمک خواستن مادر دختر و پسر رو یه روز دعوت کنید به صرف چای و ماجرا رو به هردوشون بگید.

بگید خلاف شرع نکردن و شما اگه بهشون گیر بدید معصیت کردید. بهشون بگید وقتی دختربچه رو دادید دست یه مردی که ۲۵ سال خودشو خالی نکرده، باید انتظار داشتید که بند رو آب بدن. انگار گوشت رو بذاری جلو دست گربه گرسنه. بعد انتظار داشته باشی که صبر کنه وقت شام بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه هر روز مرخصی میگیره زنش میبره دکتر 

وا 😐

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..
وارد شدن شما و همسرتونو  خیلی درست نمی دونم آقا داماد  از همین الان باید یاد بگیرن مس ...

دقیقا باید کاری که کرده حالا ادامشم باشه وهمه چی رو خودش حل کنه ولی خیلی نامرده اگه خودشو بکشه کنارو همه تقصیرا بیفته گردنه دختره

تک دختره بیچاره فقط خودش هست و مادرش ،خودشون هم دو هفته هست فهمیدن دسته گل به آب دادن 

با مامانش رابطه اش  جطوره ؟ تک دختر و چطور دلشون اومد تو این سن بدن به شوهر😭😭

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

ظلمه بقران و نامردی ک مرد میره کیف دنیاشو میکنه تازه به یه بچه راصی میشه

زن داییمم بدش نمیومد منکه 20سالم بود میگفت تو منطقه ما این سنارو میگن ترشیده روستاییه زن داییم میگفت ما همین سنا دختر میدیم

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

زن داداش .دختر خاله عمه دایی کسی و نداره ؟؟؟؟؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

تاوان اشتباه پدرومادرش رو این باید بده ،کی دختر به این کوچیکی شوهر میده اخه

من که نمیدم ولی مردم میدن خیلیااااااا

حالام تا کار دست خودش نداده برو به یه بزرگترشون بگو 

..

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺