2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6422 بازدید | 246 پست
رابطشون خوبه ولی از این خانواده ها هست که خیلی حریما رو حفظ میکنن واین کارا زشت و بده ،میگه اسلام گف ...

آهان چطوره قبول دارن اسلام اینو گفته پس باید قبولم کنن که وقتی عقد کردن کاملا زن وشوهرنو میتونن بچه دار بشن این فقط عرفیه که تو جامعه باب شده😑😑😑😑😑

خانواده ای که دختر بچه ۱۴ ساله رو شوهر میدن، پای همچین اتفاقاتی هم باید وایستن

موندم اون اقا چرا با یه دختر ۱۴ ساله ازدواج کرده؟

اصلا یه مرد ۲۵ ودختر ۱۴ ساله چه حرفی برای گفتن دارن؟ دنیا ونگاهشون مثل همه؟ 

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم میگه هر روز مرخصی میگیره زنش میبره دکتر 

اخی گناه دارن حالا که به شما پناه اوردن برید یه صحبتی بکنید تا اتفاق بدی نیفتاده گناه دارن کار اشتباهی بوده. ولی اتفاق افتاده جوون و خامن باید بهشون کمک کرد...

وااای منم  ماهه دیگه هجده سالم میشه تو.عقدم شوهرمم سربازه این قد میترسم تو عقد حامله شم با اینک ...

اخه شما چطوری تو عقد میتونین

ماکه اون موقع فقط دعوا میگرفتیم

😂😂😂😂

بعد عروسیم بزور و با گریه اجازه دادم

اما فک میکنم چون استرس دارین ی حاله دیگه ای داره ک بعد عروسی دیگه تجربش نمیکنین

خانواده ای که دختر بچه ۱۴ ساله رو شوهر میدن، پای همچین اتفاقاتی هم باید وایستن موندم اون اقا چرا با ...

از نظر ظاهری هم اصلا بهم نمیان پسره درشت اندام و دختر بیچاره ظریف 

چقد زده بوده بالا ک به خودشون اجازه دادن اینکارو بکنن اصلا بچه 14 ساله چی از رابطه میدونه من 24 سا ...

فداتشم اگه نمیدونست که شوهر نمیکرد برادر شوهر من ۳۰سالشه نامزدش ۱۵برادرشوهرم رو میخوره قشنگ 😂😂😂😂

چی بگم والا تازه حالا پسره میگفت احساس پدر شدن در وجودم جوونه زده خخخخخ

ببخشید مگه مذهبیا چ فرقی با اون آدما دارن.خب مذهبیه ک مذهبی.زتشه مالشه حقشه فقط میترسن وگرنه از نظر شرع و قانون هیچ کار بدی نکردن. و بچه هم حق زندکی داره. دیگه کاریه ک شده

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲
خانواده ای که دختر بچه ۱۴ ساله رو شوهر میدن، پای همچین اتفاقاتی هم باید وایستن موندم اون اقا چرا با ...

آره دقیقا ولی فاصله سنیشونو کاری ندارم خیلیا اینجوری هستن وخوشبختن منم خیلی دوست داشتم فاصلم با شوهرم بیشتر بود واز اول با یه آدم پخته تر ازدواج میکردم😕😕😕😕😕

از نظر ظاهری هم اصلا بهم نمیان پسره درشت اندام و دختر بیچاره ظریف 

خب لابد پسره اینجوری دوست داشته😂😂😂😂😂من خودم میگم زن ظریف وکوچولو باشه ولی مرد هیکلی که تو بغلش گم بشی 😅😅😅😅😅