2777
2789
عنوان

بیایید از آرزوهام بگم و بگید ...

559 بازدید | 75 پست

سلام

بچه ها من چندتا آرزو دارم میخوام بگم بهم بگید میتونم بهشون برسم بنظرتون 🙄🙄🙄

یه چندتام حسرت دارم ک دیگه گذشته و شده حسرت 😢😢😢😢

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

اول اینکه من درسم نیمه کاره مونده و دوست دارم ادامه بدم ولی رشته خودمو نه 

به نظرتون با دو تا بچه چه رشته ای میتونم بخونم ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه من درسم نیمه کاره مونده و دوست دارم ادامه بدم ولی رشته خودمو نه  به نظرتون با دو تا ...

بستگی به علاقه ت داره. اما کار نشد نداره. دوست من با دو تا نی نی کوچولو داره درس میخونه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

دیگر اینکه خیلی دوست دارم موسیقی یاد بگیرم 😊😊😊

لعنتی خیلی هزینه بره با این اوضاع اقتصاد و درآمدا فکر نکنم بتونم😐😐😐😐😐

دیگر اینکه خیلی دوست دارم موسیقی یاد بگیرم 😊😊😊 لعنتی خیلی هزینه بره با این اوضاع اقتصاد و درآمدا ...

اینم کاری نداره، خیلی ها هستن تازه یه سازی رو یادگرفتن حاضرم مجانی یا با پول کم یاد بدن،