2777
2789
عنوان

بیایید از آرزوهام بگم و بگید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 75 پست
بستگی به علاقه ت داره. اما کار نشد نداره. دوست من با دو تا نی نی کوچولو داره درس میخونه.

بخاطره آینده بچه هام و دل خودم دوست دارم ادامه بدم ولی خیلی حوصله ندارم بخاطره همین نمیدونم چه رشته ای بخونم 

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرزو که نه ولی حسرت یه خانواده ی خوب رو داشتم و دارم .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
انشاءاله  آدم قبل از ازدواجش به نظرم خیلی بیشتر میتونه به خواسته هاش برسه البته اگه پول باشه ی ...

عقدیم خواهرم درسمم اخراشه وبابام گفته تاهرجابشه پول تحصیلتومیدم ملی هم هستم خرجی نداره!اتفاقاشوهرمن خیلی پیشرفتم دادتااینکه پسرفت کنم خودشم لیسانسشوباکمک من گرفت زن وشوهرهموبخوان واسه پیشرفت هم هرکاری میکنن

دورت شلوغ.... پشتت خالی .. میدونی که؟!:)
به اینکه حتما میرسی، درس خواندن ساده ترین کاره، ربطی ام به تعداد بچه ندارن فقط برنامه ریزی میخواد

عزیزم پولم میخواد🤣🤣🤣

بخاطره آینده بچه هام و دل خودم دوست دارم ادامه بدم ولی خیلی حوصله ندارم بخاطره همین نمیدونم چه رشته ...

به نظرم واسه یه خانم روانشناسی با زبان رشته های خوبین، تو زندگی هم به درد میخورن

اطلاعات دارید راجع بهش ؟؟؟؟ دانشگاه و هزینه هاشو اینا منظورمه 

عزیزم من خودم زبان خوندم،اگه دولتی روزانه قبول بشی به جز هزینه کتابا هزینه ای نداره ولی خیلی باید انرژی و وقت بذاری

ممنون  عزیزم انشالله موفق باشید و خوشبخت 😍

ممنونم عزيزم،شما هم انشاالله پسرت خوب ميشه و اين روزا فقط ميشه خاطره،بخدا دلم گرفت،اشك تو چشمام جمع شد

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
ارزوم  اینه  که  پسرم  شفا پیدا کنه و مریضی  هاش  خوب بشه  دیگه & ...

عزیزم انشاءاله هرچه زودتر شفا پیدا کنه خیلی سخته 😔😔😔

بخاطر  دل  شکسته  خواهرم 

و  بچه  ای  که  خدا بهش داده و  مشکل  ذهنی  داره هرروز  عذاب  میکشم انگار  یه  آتیش  تو وجودمه  که  ۴ساله خاموش نشده  

از  خدا  میخوام  بچه هایی  که  مریضن  به  هر  طریقی خوب  بشن  و شفا  بده 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
اینم کاری نداره، خیلی ها هستن تازه یه سازی رو یادگرفتن حاضرم مجانی یا با پول کم یاد بدن،

اونا خودشون مبتدی هستن یچیزی میگن بعدا میفهمی کلا یچیزه دیگه بوده