سلام مامانا من تازه رفتم تو 6 هفته البته هنوز آز ندادم بیبی چک زدم هاله افتاد بیایین در مورد حالاتتون تو 6 هفته بگید و باید و نبایداش و اینکه باید چ ویتامینا و آزمایشایی مصرف کرد و داد؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بسلامتی طلوع جان ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی. برای ماهم دعا زیاد کن... چ موقع دقیق ...
ممنون عزیزم، ان شاءالله شما هم باردارید، من روز سی و یک سیکل بی بی چک مثبت شد، سی و دو سیکل آزمایش دادم، بتام130 بود، چهار روز بعدش تکرار کردم، بتا 4240 بود. با حساب پریودی، شش هفته و چها روز بودم رفتم سونو که قلبشم دید خدا رو شکر و گفت شش هفته و یک روزه
منم تازه وارد هفته ۶ شدم.فقط گاهی سینه هام تیر میکشن و هی گرسنه م میشه.تهوع هم ندارم هنوز..فولیک اسید میخورم و ویتامین دی..البته اگه سقط داشتی شاید دکتر آسپرین هم تجویز کنه
بسلامتی عزیزم... برای مصرف ویتامین دی با دکترتون مشورت کردین ... چون شنیدم ب محض باردار شدن باید مصر ...
بله..دکتر خودش تجویز کرد.چون تو آزمایشهای قبل از بارداری ویتامین دی بدنم خیلی پایین بود..کمبود ویتامین دی تو زمان بارداری باعث مسمومیت بارداری تو مادر و آسیب تنفسی و ... به جنین میشه...کسی که ویتامین دی نرمال داره نباید مصرف کنه نه کسی که کمبودشو داره
مرسی دوست عزیز فولیک اسید میخورم.... فردا تازه میخوام برم دکتر برام آز بنویسه... چون قبلا دوتا سقط د ...
عزیزم سقطتون چطوری بود؟
من از هفته چهار خونریزی دارم همینطور تا الان
الان دیگه خیلی شدید شده
فقط درد ندارم اصصصصلا
میشه شما بگیچطوری بودی؟ کی فهمیدی بعدسقط کردی؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم سقطتون چطوری بود؟ من از هفته چهار خونریزی دارم همینطور تا الان الان دیگه خیلی شدید شده ...
برای سونوی تشکیل قلب رفتم که زد برام 4 هفته گفتن هنوز قلب تشکیل نشده برو هفته ی دیگه بیا دو شب بعدش یهو یه لخته قرمز ازم افتاد وقتی رفتم سونو گفت که سقط شده خیلی دردناک بود
برای سونوی تشکیل قلب رفتم که زد برام 4 هفته گفتن هنوز قلب تشکیل نشده برو هفته ی دیگه بیا ...
عزیزم لخته بزرگ بود ؟میشه بگی چقدر بود؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️