2777
2789
عنوان

هفته ی ششم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
من هیچ علائمی نداشتم، تا پنج و نیم هفته تقریبا، تهوع های شدید کم کم شروع شد، بالا میآوردم فقط، دیگه ...

بسلامتی طلوع جان ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی. برای ماهم دعا زیاد کن... چ موقع دقیق آز و سونو  دادی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی طلوع جان ان شالله بارداری خوبی پیش رو داشته باشی. برای ماهم دعا زیاد کن... چ موقع دقیق ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله شما هم باردارید، من روز سی و یک سیکل بی بی چک مثبت شد، سی و دو سیکل آزمایش دادم، بتام130 بود، چهار روز بعدش تکرار کردم، بتا 4240 بود. با حساب پریودی، شش هفته و چها روز بودم رفتم سونو که قلبشم دید خدا رو شکر و گفت شش هفته و یک روزه

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
ممنون عزیزم، ان شاءالله شما هم باردارید، من روز سی و یک سیکل بی بی چک مثبت شد، سی و دو سیکل آزمایش د ...

ای جان بسلامتی عزیزم خیلی خوشحال شدم . ان شالله بارداری خوبی رو پیش رو داشته باشیو خداوند یه نینی سالم و صالح بهتون عطا کنه

منم تازه وارد هفته ۶ شدم.فقط گاهی سینه هام تیر میکشن و هی گرسنه م میشه.تهوع هم ندارم هنوز..فولیک اسی ...

بسلامتی عزیزم... برای مصرف ویتامین دی با دکترتون مشورت کردین ... چون شنیدم ب محض باردار شدن باید مصرف ویتامین دی رو قطع کرد چون روی جنین تاثیر میذاره

بسلامتی عزیزم... برای مصرف ویتامین دی با دکترتون مشورت کردین ... چون شنیدم ب محض باردار شدن باید مصر ...

بله..دکتر خودش تجویز کرد.چون تو آزمایشهای قبل از بارداری ویتامین دی بدنم خیلی پایین بود..کمبود ویتامین دی تو زمان بارداری باعث مسمومیت بارداری تو مادر و آسیب تنفسی و ... به جنین میشه...کسی که ویتامین دی نرمال داره نباید مصرف کنه نه کسی که کمبودشو داره

مرسی دوست عزیز فولیک اسید میخورم.... فردا تازه میخوام برم دکتر برام آز بنویسه... چون قبلا دوتا سقط د ...

عزیزم سقطتون چطوری بود؟

من از هفته چهار خونریزی دارم همینطور تا الان 

الان دیگه خیلی شدید شده

فقط درد ندارم اصصصصلا

میشه شما بگیچطوری بودی؟ کی فهمیدی بعدسقط کردی؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بله..دکتر خودش تجویز کرد.چون تو آزمایشهای قبل از بارداری ویتامین دی بدنم خیلی پایین بود..کمبود ویتام ...

بله درسته عزیزم هم کمبودش باعث مسمومیت بارداری میشه هم زیاد بودنش ان شالله حتما برو چکش کن که دور از جون مشکلی برات پیش نیاد گلی

عزیزم سقطتون چطوری بود؟ من از هفته چهار خونریزی دارم همینطور تا الان  الان دیگه خیلی شدید شده ...

برای سونوی تشکیل قلب رفتم که زد برام 4 هفته گفتن هنوز قلب تشکیل نشده برو هفته ی  دیگه بیا  دو شب بعدش یهو یه لخته قرمز ازم افتاد وقتی رفتم سونو گفت که سقط شده خیلی دردناک بود

عزیزم سقطتون چطوری بود؟ من از هفته چهار خونریزی دارم همینطور تا الان  الان دیگه خیلی شدید شده ...

منم اصلا دردی نداشتم ... یعنی شما هنوز نرفتین دکتر ببینن چطور شده؟

برای سونوی تشکیل قلب رفتم که زد برام 4 هفته گفتن هنوز قلب تشکیل نشده برو هفته ی  دیگه بیا   ...

عزیزم لخته بزرگ بود ؟میشه بگی چقدر بود؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️