2777
2789
عنوان

هفته ی ششم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
منم اصلا دردی نداشتم ... یعنی شما هنوز نرفتین دکتر ببینن چطور شده؟

چرا رفتم 

گفت هماتوم هستش باید دفع بشه

گفت همه جی سره جاش هست سقط نشده

گفت یا همش رو دفع میکنی یا هماتوم رو

منم لخته لخته میومد پایین

مثل پری

برای شما هم مثل پری بود اندازه لخته ؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
دقیقا منم بخاطر همین عجله ندارم ولی من زمان دقیق انعقاد نطفه رو چون میدونم و الان تقریبا 1 ماه ازش گ ...

از کجا میدونی؟

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا رفتم  گفت هماتوم هستش باید دفع بشه گفت همه جی سره جاش هست سقط نشده گفت یا همش رو دفع میک ...

منم متاسفانه چهارشنبه بتا دادم 143 بود امروز لکه دیدم رفتم بیمارستان برام بتا نوشت اومده بود پایین دکتر گفت داره سقط میشه خیلی داغونم خیلی

سلام، یدوفولیک مصرف کنید، میتونید خانه بهداشت بخشی که هستین برین و ازشون راهنمایی بخواین، پزشکا معمولا یک آزمایش خون مینویسن که ببینن باردار هستین یانهف اگه آزمایش کلیتون بیشتر از یه سال باشه آزمایش کلی و ادرار هم مینویسن تا کمبودها مشخص شه و اگه تیرویید دارید و مشکوک هست یا چربی و قند مشخص شه و ازهمون ابتدا پرهیزها صورت بگیره، بعد میفرستن سونو تا ببینن بارداریتون داخل رحمی یا خارج رحم، درکل پوچه یا نه،آزمایش بعدیم که تو 11هفته تا13 هفتس غربالگری اوله

برای سونوی تشکیل قلب رفتم که زد برام 4 هفته گفتن هنوز قلب تشکیل نشده برو هفته ی  دیگه بیا   ...

عزیزم متاسفم

منم لخته داشتم البته دکتر بهم گفته بود هماتوم دارم..

همایون بزرگ، خیلی لخته آمد رفتم گفت اگه همینطوری ادامه داشته بتشه ممکنه سقط بشه 

اگه خوش شانس باشی میمونه

از دیروز هیچ خونریزی ندارم 

شنبه وقت دکتر دارم 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

قرص فمبیون حتما مصرف کن روزی یدونه ویتامین دی ام اگه مصرف میکنی دوهفته یبار یدونه اسید فولیک 5 ام استفاده کن بهتره روزی یدونه گردو شیر و ماست بادامم خوبه لوبیا چیتی وعدسم خیلی خوبه تخم مرغم هفته 5 بار حداقال بخور  شیاف فرتیژست ام خوبه ولی دقیق نمیدونم ازچه هفته ای باید استفاده کرد

خدایا شکرت بچمو برگردوندی فقط خودت حفظش کن من طاقت یک لحظه دوریشو دیگه ندارم خدایا خودت کمکم کن طعم آغوشش بچش ام الان یک سال نیمه منتظرم دستاشو بگیرم