2777
2789

رانندگی شوهرتونو نمیدونم اما اگر شوهر من بود تا قزوین میرفتیم  برمیگشتیم😂😂😂یه روزه سفر به همدانم داشتیم😂😂

قم و جمکران....زیارتی خوبه...

یا برید فشم و امامه خونه بگیرید واسه یه شب ..عالیه بس خنکه

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانندگی شوهرتونو نمیدونم اما اگر شوهر من بود تا قزوین میرفتیم  برمیگشتیم😂😂😂یه روزه سفر به هم ...

بهش میگم ببینم چی میگه،قم هفته پیش بودیم تازه ازقمم دوستامون میان که باهم یه جایی بریم😁

بهش میگم ببینم چی میگه،قم هفته پیش بودیم تازه ازقمم دوستامون میان که باهم یه جایی بریم😁

اگه مهمون هم  دارید که همون لواسونو امامه و میگون و اون اطراف برید....تو این تابستون گرم اونجا صفا داره.

هواچطوره؟؟

منم تهرانم 

نمیدونم

ولی من و شوهرم زیاد پیش میاد صبح زود میندازیم میریم چالوس یه شب ویلا کرایه میکنیم و فردا برمیگردیم

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
کرایه خونه چجوریه اونجا؟میشه بیرون جایی خوابید؟؟

میشه بیرون خوابید ولی از امنیت مطمئن نیستم..... کرایه خونه هم باید زودتر برید و املاک ها سربزنید همیشه ویلا برای اجاره دارن