2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست
بخدا آدم حرصش میگیره میبینی همه از ما توقع دارن ولی نوبت به ما که میرسه مردم خودشونو میزنن کوچه علی ...

عروسی من هیچ کس کادو نداد ولی مامان من باز هم به همشون کادو میده. همشون هم پولدارن . از کارهای مامانم حرصم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی من هیچ کس کادو نداد ولی مامان من باز هم به همشون کادو میده. همشون هم پولدارن . از کارهای مامان ...

مامانه من یه عمر همینجوری بود تا وقتیکه من بزرگ شدم و عاقل شدم یکی یکی براش تشریح کردم دیگه یاد گرفت

بخاطر همین همه میگن مریم همش دخترش یادش میده اینجوری شده😂😂

خوب میکنی.به خونوادت بگو سیسمونی که نمیگیرن هیچ کادو هم ندن

مامان من طاقت نمیاره باز هم کار خودش را میکنه بتده خدا میترسه از این طرف حرف بشنوم. اما چون برای دخترهای دیگش گرفته اصرار داره برای من هم انجام بده. به خدا رسم و رسومات را ما خودمون درست میکنیم و هیچ ارزشی ندارن. اما وقتی ازت توقع دارن و خودشون هیچکاری برات نمیکنن آدم حرصش میگیره

اتفاقا من یه بار به روی مادرشوهرم اوردم همون لباسه رو تن پسرم کرده بره اب بازی مادرشوهرم گفت این لباسه که کوتاهه گفتم مادر این لباسو یادتونه؟اینو شما کادویی براش اوردین اصن تنش نکردم تا براش کوتاه شد😊 

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      
قربونت برم مرسی که گفتی. البته خوب و بد همه جا هست. انصافا تو اقوامشون آدمهای خوب هم زیاده. مهم همسر ...

واقعا مهم شوهر ادمه 

این‌چیزا گذراست گرچه منم حرص میخورم بخاطر این‌چیزا و رسما

ولی اخرش میگم که چی...

تورامیخواهم برای همه ی عمر
آره ایناهم واسه بچه هاشون تولد میگیرن...

اره بقوله قدیمیا تک تک دنیا درازه 

یعنی دنیا که به آخر نرسیده وقت برای جبران زیاده

کلا بهترین حالت اینه که در اوج دوستی به طرفت قشنگ مثله خودش توهین کنی اینجوری میسوزه نمیتونه چیزی هم بگه😑

اما مامان من به حرف همه گوش میده الا دختراش. خیلی مظلومه مامانم .

😂😂 مامانه شما هم مثله مامان بزرگم هست کلا هر چی دختراش یعنی خاله هام بگن که زن پسرات فلان رفتارشون بده قشنگ برمیگرده میگه نه خودتون بدین😂

تازه من که از بخش زایمان در اومدم دیدم پشت در مامانمو همسرمو بابامو مادرشوهرم واستادن همه اومدن سمتم روبوسی مادرسوهرم همینجور واستاده بود نگا میکرد حتی تبریکم نگفت  چون مامانمم از صب تو بیمارستان علاف من بود اون رفت که مادر شوهرم پیشم بمونه اون یکم استراحت کنه مادرشوهرمنم قشنگ رفت رو تخت خالی کنار من خوابید من موندم با جا بخیه زایمان طبیعی بچه شیر دادن که اصن بلد نبودم اینقدم اب میخواستم داشتم میمردم واسه یه قطره اب ولی مادر شوهرم خواب بود 😑 هنوزم ازدست مامانم دلخورم که اونشب منو سپرد به مادر شوهرمو رفت

😂😂 مامانه شما هم مثله مامان بزرگم هست کلا هر چی دختراش یعنی خاله هام بگن که زن پسرات فلان رفتارشون ...

عزیزم خدا حفظش کنه. خداراشکر من داداش ندارم. اینقده از مادرشوهر و خواهرشوهر بد میگیم . همیشه خداراشکر کردم که خواهرشوهر نمیشم.مامانم برای همه مظلومه اما مطمئنم اگه عروس دار میشد دختر بیچاره را با گیرهای الکیش دق میداد 

آخه كي به جاريش گردنبند ميده🙃😂

والا من برادرشوهراي مجردم جوري شوهرمو از قرض نجات دادن بدونه اینکه حتی شوهرم با خبر بشه حتی بهشون نگفته بود که ورشکست شده از زبون کس دیگه شنیده بودن رفته بودن تمام وامهای شوهرم و با سودش تسویه کرده بودن بخدا قسم شوهرم رفته بود بانک پرسیده بود چرا چند وقت پیگیر مطالبات نیستید گفته بودن تمام بدهیا صاف شده شوهرم خشکش زده بوده گفته بوده کی صاف کرده گفته یه برگه داده بود جلوش گفته این اقا دیده بوده برادر از خودش کوچیک تر داده خلاصه دیگه رفت بهشون کفت معلوم شده سه تایی پول گذاشتن دادن .حتی به شوهرم گفتن تا خونه نخریدی فکر قرضت نباشه خونه دار شدی ایشالا تیکه تیکه ازت میگیریم.بخدا قسم وایسادم فقط زن بگیرن تا همچین سرافرازشون کنم اونجور که لیاقتشونه

الهی!!!ولی میخوام شوهرم یاد بدم برا زایمان این دومی علاوه بر بوسو یه دست گل یه تیکه طلاهم بهم بده   بلکه بی تفاوتی خانواده اش جبران شه البته من اصن به همسرم درمورد برخورد خانوادش چیزی نمیگم هیچی!!!