2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست
اره اولین بچمه و اولین نوه.  اما اینها گفتن فقط مامانت باید سیسمونی بگیره بقیه را حذف کردن. مید ...

مادرشوهرت باید برای شما یه دست رختخواب

ویه دستم برای نی نیت بذاره توسیسمونیت.

تورامیخواهم برای همه ی عمر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ما هم به خیلی ها کادوی خوب میدادیم اما هیچکس جبران نکرد. بعد از اون تصمیم گرفتیم ما هم تلافی ک ...

واااای😂ما هم اینجوری کردیم والا هر چی محبت هر چی خوبی میکردیم ملت اصلا حالیشون نبود خانوادگی تصمیم گرفتیم متحول بشیم کلا دیگه هیچکی جرات نداره از ما توقع خوبی داشته باشه😂😂

اینکه بازم خوبه من زایمان کردم اولین عروسم هستم دخترم ندارم نوه ای اولشون ! مثلا خیلی عزیزم براشون ! ...

میدونی بحث مادیات نیست اصلا.این بیشعوریا حال آدم و بد میکنه.مهم شعوره داداش و خواهر و بابات بوده.من به بچه دوستمم پونصد کادو دادم اون به بچه من صد تومن داد.بخداااااا نه ناراحت شدم نه اصن بهش فکر کردم.اگه چیزی هم نمیداد ناراحت نمیشدم.چون کادویی نداده که منو بچم تحقیر بشیم.

هم به شوهرت هم مادرش هم خاهرش به همه بگو نذار تو دلت بمونه هرجوری هم شده تلافی کن من از اول نگفتم با کلاس بازی در آوردم الان 18 ساله ازدواج کردم هرگز نتونستم از هیچی ایراد بگیرم همرو تو دلم ریختم 

مادرشوهرت باید برای شما یه دست رختخواب ویه دستم برای نی نیت بذاره توسیسمونیت.

به خودم رختخواب داده. اما راستشو بخوای چون اونها برام کاری نکردن به مادرم گفتم حق نداره برای بچه ام سیسمونی بگیره اگه حرفی بزنن جوابشون را میدم. البته با اینکه خانوادم وضع مالی متوسطی دارن مطمئنم عوض سیسمونی کادوی نقدی سنگینی میدن.اما اصلا دوست ندارم آخه چرا فقط از خانواده من توقع دارن

به خودم رختخواب داده. اما راستشو بخوای چون اونها برام کاری نکردن به مادرم گفتم حق نداره برای بچه ام ...

چی بگم‌والا

حق دارین.باید جواب بدین تابدونن کارشون اشتباست.

تورامیخواهم برای همه ی عمر
هم به شوهرت هم مادرش هم خاهرش به همه بگو نذار تو دلت بمونه هرجوری هم شده تلافی کن من از اول نگفتم با ...

واقعا با این آشغالا بهم توهین شده...تازه همشونم میدونن من مادیات واسم مهم نیست

کار خوبی کردید.ایکاش مامان من هم متحول بشه.

بخدا آدم حرصش میگیره میبینی همه از ما توقع دارن ولی نوبت به ما که میرسه مردم خودشونو میزنن کوچه علی چپ😕

یعنی دقیقا حس انفجار داشتم اونموقعه 

به خودم رختخواب داده. اما راستشو بخوای چون اونها برام کاری نکردن به مادرم گفتم حق نداره برای بچه ام ...

خوب میکنی.به خونوادت بگو سیسمونی که نمیگیرن هیچ کادو هم ندن

چی بگم‌والا حق دارین.باید جواب بدین تابدونن کارشون اشتباست.

قربونت برم مرسی که گفتی. البته خوب و بد همه جا هست. انصافا تو اقوامشون آدمهای خوب هم زیاده. مهم همسرمه که ازش راضی هستم. اون هم گفته از الان خودمون چیزهای ضروری برای بچه بگیریم. میگه این رسومات غلطه و ناراحتی میاره

واقعا با این آشغالا بهم توهین شده...تازه همشونم میدونن من مادیات واسم مهم نیست

عزیزم بهترین و شیک ترین کار اینه که چیزی نگید فقط کمتر محل بده و در اسرع وقت تلافی کن ولی هیچی به زبون نیار😊