من یه ماه پیش زایمان کردم برادرشوهرم تازه امروز اومده دیدن بچم یه مشت شیشه شیر و ظرف سرلاک خوری واسه کادو آورده.تازه ازاین مارکای الکی که معلوم نیست پلاستیکشون ازچیه.خیلی عصبانی شدم و به رو خودم نیوردم.بچه اون به دنیا اومد من واسه زنش یه پلاک طلا خریدم واسه بچشم یه دستبند.با کار امروزش انگار بهم توهین کرد.وضع مالیشم خوبه و از ماهم بهتره.فقط اینقد مظلوم و بی زبونم نمیدونم چجوری به رو شوهرم بیارم
اره اولین بچمه و اولین نوه. اما اینها گفتن فقط مامانت باید سیسمونی بگیره بقیه را حذف کردن. مید ...
گلم ما هم ترک همدانیم اما ده بچه رو شوهرم گ فت اما کادو رو هم سوهرم جمع کرد واسه خودش.مادرشوهرمم یه دستبند واسه بچه ام گرفت بعد چون ما ختنه هم کرده بودیم پدرشوهرم واسه اونم یه گوسفند قربونی کرد گوشتشو دادیم نیازمندا.بردارشوهرمم یه پلاک زنجیر واسه پسرم دو تا دیگه از برادرشوهرامم یکی یه دونه تمام سکه دادن البته من سال 91 زایمان کردم دادنخواهر شوهرمم مجرد بود اون موقع .بزرگه هم 200 تومن پول داد .اما کلا به زن هیچی نمیدن حداقل تو اطرفیان ما که دیدن همونه مادر منم باید به جز سیسمونی. باید یه تیکه میخرید طبق همون رسم همدانیا حالا مهم نبود واسه من یا پسرم واسه کادو شب دهم منم گفتم واسه خودم دستبند خرید چون پسر بود دیگه طلا لازمش نبود همون یه دستبند و پلاک زنجیر بسشه.اینا بچه اول بود اما بچه دومم همگی نفری یه دونه النگو خریدن واسه دخترم که هر کدوم حدود دو گرم بود سال95 .بچه اول زیاد رسم و رسوم دارع اخ متنفررررما
مادرشوهرت باید برای شما یه دست رختخواب ویه دستم برای نی نیت بذاره توسیسمونیت.
اهان اره اینم یادم رفت .من رخت خواب نخواستم چون هم مادرم سر سیسمونی خریده بود اما دیگه کسی رو وشک نمی خوابه به جاش گفتم واسم سه تا تو پتو دو نفره گلبافت خرید .با چهار دست لباس واسه پسرم و اسباب بازی و پاپوش و این چیزا
به خودم رختخواب داده. اما راستشو بخوای چون اونها برام کاری نکردن به مادرم گفتم حق نداره برای بچه ام ...
ببین یه چیز میگم خواهرانه بهت از ترکای همدان نه توقع کن نه چیزی چون بخوای خییلی دقیق بشی تو رسم و رسوم که باید کادو بدن بخدا ده برابرشو باید خانواده ات واست جبران بکنن الان همین خانواده شوهرم که کادو دادن بهم عوضش مامان من سیسمونی خیلی خوب گرفت به جز سیسمونی بخدا سال 91خلعتی نیم سکه گذاشت رو سیسمونی واسه تمام اعصای خانواده شوهرام با جانمازای ترمه واسه تمام اعضای خانواده شوهرم چون رسمه.کاش نه اونا بهم کادو میدادن نه مادرو پدرم بنده خدا تو این همه خرج میوفتادن هر چی سبک بگیری خوبه.به جز وسایل بچه کلی فقط نبات و شکر قند و روغن حیوانی و برنج و روغن و انواع چیرای گیاهی واسع بچه تو سیسمونی مامانم گرفت اخر مادرشوهرم برگشت کفت رازیانه نداشتی تو سبسمونیت حالا فکر کن رازیانه یک کیلوش میشه 20 هزار تومنا اونو به روم اورده این همه وسایل ندید.
بنظرم شما زياده روى كردى تو كادوت چه دليلى داره شما به زنشم پلاك طلا بدى فقط به بچه ميدادى كافى بود ديگه حالا عب نداره به دل نگير تازه زايمان كردى عموشه ديگه همين كه به يادتون بوده وقت گذاشته رفته اونا رو گرفته ❤️❤️
گلم ما هم ترک همدانیم اما ده بچه رو شوهرم گ فت اما کادو رو هم سوهرم جمع کرد واسه خودش.مادرشوهر ...
خدا بچه هاتو برات حفظ کنه. مساله مادیات نیست به خدا کسی چیزی نگیره اصلا ناراحت نمیشم اما اینکه با پورویی میان میگن مامانت وظیفشه بگیره آدم ناراحت میشه اگه قراره مادرم به رسمهای اونها احترام بزاره این موضوع باید دو طرفه باشه و اونها هم احترام بزارن. اما اونها فقط از خانواده من توقع دارن..
منکه برادرشوهرمکلا۱۵۰ داد ب بچم امان از اصفهانیا😑
باز گفت اصفهانیا
وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونهی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟