2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست
مادرشوهر من کلا دختر دوسته . خوب من هم زوری نمیتونم بگم دوستم داشته باش. اوایل خیلی غصه میخوردم &nbs ...

اره کلا هیچوقت عروس‌ جای دختر نمیشه.هرچقدرم عالی باشه بازم‌عروسه.

مادرای خودمونم همینطورن.

منم فقطططططط بخاطر شوهرم  تحمل میکنم

چون واقعا از ته قلبم عاشقشم 

خداروشکر میکنم بابت همسرم.

تورامیخواهم برای همه ی عمر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واایناچیه واسه دیدنی هر خری میدونه اینا توسیسمونی هست

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
اره تودوران‌عقد خرج عروس با داماده  کل فامیل باید عروسو پاگشا کنن بچه دار شد بچشم میره خونشون ...

حالا که همشهری شوهرم شدید یه سوال دیگه. مادرشوهر برای کادوی زایمان معمولا چیکار میکنه. ما رسم داریم دختر ۱۰ روز خونه مادرش میمونه و سیسمونی هم که مادر دختر میده اما جشن ده را مادرشوهر میگیره و به عروسش طلا کادو میده. به خدا رسم و رسوم برام مهم نیست اما چون اینها میگن رسمهای مارو خانوادت باید انجام بدن من هم دوست دارم بدونم

حالا که همشهری شوهرم شدید یه سوال دیگه. مادرشوهر برای کادوی زایمان معمولا چیکار میکنه. ما رسم داریم ...

اره برای ماهم همینطوره

مادرشوهر باید دهه بگیره

به عروس و نوش طلا بده

خواهرشوهرو برادرشوهرم کادوی سنگین میدن‌مخصوصا که اولین بچتون باشه

تورامیخواهم برای همه ی عمر
دقیقااااا.هرچی فکر میکنم نمیدونم منظورشون چی بوده

نگه داراومدن بابچه شون قاطی اسباب بازی ها بیار بده بچه اش بازی کنه اگه گفت چرا بگو اخه خودش مارک فلانو داره که خیلی خوبه بگوتوسیسمونیش داشت ازهمینا 

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
اره برای ماهم همینطوره مادرشوهر باید دهه بگیره به عروس و نوش طلا بده خواهرشوهرو برادرشوهرم کادوی ...

اره اولین بچمه و اولین نوه.  اما اینها گفتن فقط مامانت باید سیسمونی بگیره بقیه را حذف کردن. میدونستم باز هم یه چیزهایی را نگفتن. دمت گرم  

اینکه بازم خوبه من زایمان کردم اولین عروسم هستم دخترم ندارم نوه ای اولشون ! مثلا خیلی عزیزم براشون !! خواهرم 200پول کادو داد  کلیم اسباب بازی برا پسرم خرید به خواهرم گفتم روز زایمان بیار اسباب بازی هارو که همه ببینن خالش براش چقد کادو خریده عقلشون به چشمشونه اینا  بابام علاوه بر سیسمونی کامل سه تا تراول 100داد به پسرم با اینکه اصن وضع مالی خوبی ندارن حتی داداش مجردم براش کفشو اینا خریده بود با اینه 18سالش بیشتر نیس بعد مادر شوهرمو اینا هییییچچچی  ینی هیچیا!! روزی که زابمان کردم پدرشوهرم شبش تازه از خواب پاشده بود همینجور خمیازه کشان با زیر شلواری اومد نشست مامانم پذیرایش کرد بعد که چشش افتاد به کادو های کنار من یهو گفت من قرار برا نوه ام دوچرخه بخرم یه چن روز دیگه الان 2سال گذشته خبری نشده مادرشوهرمم پاشد رفت مسافرت بعد 10روز با یه پیرهن پسرونه اومد گفت این برا نوه ام😑 نکرد لااقل یه چیز شیک بخره یا حداقل بسته بندیش کنه همینجور اومد انداخت کنارم 😤خیلی دلم پر بود اصن فراموش نمیکنم

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت