2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست
این چیزا که آدم کادو میده قرضه باید بر گردونن  توقع نیست واسش انجام داده الان انتظار داره واسش ...

نه اصلا اینطوری نیست

کادو لطف و محبته

هرکی هرچقد بخواد میده

درسته که شعور حکم میکنه آدم محبتو جبران کنه ولی خب ممکنه بعضیا به این قاعده پایبند نباشن و هرکاری دوست داشته باشن انجام بدن

پس بهتره آدم توقع نداشته باشه چون به خودمون آسیب میرسه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر منم 150 داد  تازه 19 این ماه تولد یکسالگی پسرمه رفته نیسان پلاستیکی خریده گذاشته خون ...

واقعا نمیدونم‌چجور روشون میشه.

من بچه ی اولم بود مثلا

تورامیخواهم برای همه ی عمر

شاید دستشون خالیه الان

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
برادر شوهرم حدقل سه برابر شوهر من درآمد داره...بحث شعور و فرهنگه

اخه گاهیی تو یه برهه زمانی ادم دستش خالی میشه

اما در کل حق با توعه و ناراحتیت به جاس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم بنظر من کادو اسب پیش کشیه و دندونشو نمیشمارن

حتما تو شرایط مالی خوبی نبودن و یا هزار چیز دیگه

شما هم میتونستی کادو ببری یا نبری آزاد بودی بالاخره

و خانومایی هم ک میاین میگین ب شوهرت بگو یا کادوشونو جلو شوهرت بنداز دور بنظرم خیلی سطحی نگر هستین 

برا چی بگه ب شوهرش اون چ تقصیری داره ک بخاطر کار ینفر دیگه خجالت زده بشه

تو خجالت میکشی به شوهرت بگی 

من بودم همونجا به برادر شوهرم میگفتم ما براتون طلا اوردیم اینا چیه اوردین😐

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
برادر شوهرم حدقل سه برابر شوهر من درآمد داره...بحث شعور و فرهنگه

اون که اره... کاره برادرشوهر شما زشت بود 

ولی اینکه کادو قرضه باید برگردونده بشه رو قبول ندارم شاید یه بنده خدایی نداشته باشه خب...

خداجونم شکرت😍
وا قرض چیه هرکس اندازه وسعش کادو میده😕

ما که اینجور واسمون  جا افتاده هر چی بیارن واسمون  کادو زایمان  ، کادو تولد ، کادو عروسی و ...   به موقعش واسشون برمیگردونیم و اینجور جبران میکنیم 

الان دیگه  کسی نمیاد پول مفت به کسی کادو بده هرچی ببرن  بعدا واسه خودشون هم انتظار دارن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔