من یه ماه پیش زایمان کردم برادرشوهرم تازه امروز اومده دیدن بچم یه مشت شیشه شیر و ظرف سرلاک خوری واسه کادو آورده.تازه ازاین مارکای الکی که معلوم نیست پلاستیکشون ازچیه.خیلی عصبانی شدم و به رو خودم نیوردم.بچه اون به دنیا اومد من واسه زنش یه پلاک طلا خریدم واسه بچشم یه دستبند.با کار امروزش انگار بهم توهین کرد.وضع مالیشم خوبه و از ماهم بهتره.فقط اینقد مظلوم و بی زبونم نمیدونم چجوری به رو شوهرم بیارم
خواهرشوهر منم 150 داد تازه 19 این ماه تولد یکسالگی پسرمه رفته نیسان پلاستیکی خریده گذاشته خون ...
من باشم اصلا تولد دعوتشون نمیکنم 😊😊
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
استارتر جون شما خودتو قاطی نکن ب شوهرت بگو ک حتما حتما ب مادرشوهرت بگه تا اون ب گوش برادر شوهرت برسونه من ک میخواستم زایمان کنم شوهرم در قالب شوخی حرفشو زد گفت من ب هرکی پول دادم پول بده ب هرکی هم طلا دادم هم وزن همون باید برای بچم طلا بیاره همه هم جدی گرفتن و همینکار رو کردن
من یبتر این کارو کردم خواهر شوهرم تولد بچش کادو خوب دادم به بچم کادو نداد از شهرمون رفتم شهرشون اسفند ماه بود 160 لباس بردم براشهیچی نداد عیدش150 دادم یه لباس 15 تومنی داد دخترم امسال عید یه شلوار 15 داد باز منم دادم بعش گفتم کوچیکه بزار برا بچه بعدیت حیفه شاید دختر بود بچهامون 2 ماه اختلافشونه