من یه ماه پیش زایمان کردم برادرشوهرم تازه امروز اومده دیدن بچم یه مشت شیشه شیر و ظرف سرلاک خوری واسه کادو آورده.تازه ازاین مارکای الکی که معلوم نیست پلاستیکشون ازچیه.خیلی عصبانی شدم و به رو خودم نیوردم.بچه اون به دنیا اومد من واسه زنش یه پلاک طلا خریدم واسه بچشم یه دستبند.با کار امروزش انگار بهم توهین کرد.وضع مالیشم خوبه و از ماهم بهتره.فقط اینقد مظلوم و بی زبونم نمیدونم چجوری به رو شوهرم بیارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برادر شوهرم حدقل سه برابر شوهر من درآمد داره...بحث شعور و فرهنگه
چراناراحتی عزیزم ازماست که برماست ...
برای جاریت به چه منظورپلاک خریدی ؟؟؟؟؟یه بچه زاییده کم وکسری طلاهاشونوشمابایدمیخریدی؟؟؟پولتونگه دارواسه خودت به جاریتم اندازه شعورش کادومیدادی .نه اینکه برای خودشو وبچه طلابگیری.من جای توباشم هرچی کادواورده میذارم تونایلون میدم نون خشکی ببره جزوضایعات
❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نه اصلا اینطوری نیست کادو لطف و محبته هرکی هرچقد بخواد میده درسته که شعور حکم میکنه آدم محبتو جبر ...
این حرفه درسته و قشنگ اما شما یه لحظه فکر کن واسه تولده مثلا بچه خواهر شوهرت یا اصلا حتی بچه خواهرت یه سکه دادین بعد اگه شما هم مراسمی داشته باشین انتظار همونقدر کادو ندارین یا اگه در برابر کادو شما واستون ۵۰ تومان کادو بده ناراحت نمیشین
اگه نه و واقعا انتظار ندارین خیلی روح بزرگی دارین 🌹🌹🌹
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔