2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیر گفتی😎

اخه حرصم میگیره

همه چی و میگن ما رسم نداریم.

نه قندشکستن

نه پاگشا

نه حنابندون

نه حموم دهه.

واقعا همه ی اصفهانیا این رسمارو ندارن

یااینا ندارن؟

بخداخجالت میکشم جلو خانوادم همه چی و‌میگن رسم نداریم😔

تورامیخواهم برای همه ی عمر
برادر شوهرم حدقل سه برابر شوهر من درآمد داره...بحث شعور و فرهنگه

چراناراحتی عزیزم ازماست که برماست ...

برای جاریت به چه منظورپلاک خریدی ؟؟؟؟؟یه بچه زاییده کم وکسری طلاهاشونوشمابایدمیخریدی؟؟؟پولتونگه دارواسه خودت به جاریتم اندازه شعورش کادومیدادی .نه اینکه برای خودشو وبچه طلابگیری.من جای توباشم هرچی کادواورده میذارم تونایلون میدم نون خشکی ببره جزوضایعات 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بعدم تو چرا انقدر ساده ای 

واسه نوزاد نهایتا یه سکه ربع میبرن نه یه گردنبند واسه ننش و یه دستبند واسه نوزاد 

زیادی لارجی توقع نداشته باش همه مثل خودت باشن 

من کادو اینجوری به کسی نمیدم تنمم نمیلرزه وای نکنه برنگردونه 

ولی حال اینارو بگیر استارتر 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اخه حرصم میگیره همه چی و میگن ما رسم نداریم. نه قندشکستن نه پاگشا نه حنابندون نه حموم دهه. واق ...

همه اينارو داريم حنابندون نداريم😈امري باشه😈😈😈😂😂😂

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
نه اصلا اینطوری نیست کادو لطف و محبته هرکی هرچقد بخواد میده درسته که شعور حکم میکنه آدم محبتو جبر ...

این حرفه درسته و قشنگ اما شما  یه لحظه فکر کن  واسه  تولده مثلا بچه خواهر شوهرت یا اصلا حتی بچه خواهرت  یه سکه دادین  بعد اگه شما هم  مراسمی داشته باشین انتظار همونقدر کادو ندارین  یا اگه در برابر کادو شما واستون ۵۰ تومان کادو بده ناراحت نمیشین   

اگه نه و واقعا انتظار ندارین خیلی روح بزرگی دارین 🌹🌹🌹

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
مادرشوهرم یه ون یکاد سنگین با زنجیر به بچم ویه جفت گوشواره به من

دمش گرم عجب مادرشوهری

گفته بودم جان من وابسته ی لبخند "توست"♥️گر "تؤ" خوش باشی،منم ،غم را  به جانم میخرم...❤
بعدم تو چرا انقدر ساده ای  واسه نوزاد نهایتا یه سکه ربع میبرن نه یه گردنبند واسه ننش و یه دستب ...

تازه شوهرم هی میگفت نمیخواد من  تو دلم گفتم مرده کادو دادن بلد نیست.خودم رفتم خریدم

تازه شوهرم هی میگفت نمیخواد من  تو دلم گفتم مرده کادو دادن بلد نیست.خودم رفتم خریدم

آخه كي به جاريش گردنبند ميده🙃😂

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
اون که اره... کاره برادرشوهر شما زشت بود  ولی اینکه کادو قرضه باید برگردونده بشه رو قبول ندارم ...

یعنی چی که نداره بره همون طلایی رو که واسش اوردن بفروشه عوضشو بیاره مفت خوری تا چه حد این زنو شوهر مفت خورن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩