2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست
اخه حرصم میگیره همه چی و میگن ما رسم نداریم. نه قندشکستن نه پاگشا نه حنابندون نه حموم دهه. واق ...

قند شکستن مراسم خاصیه؟

پاگشا چرا داریم

اصفهانیهای اصیل حنابندون ندارن

حموم دهه چیه؟

اصولا در ازدواج بین دو شهر باید قبل ازدواج صحبت رسم و رسوم رو بکنن

کاملا واضحه که رسم شهرای مختلف باهم فرق داره

بعدم تو چرا انقدر ساده ای  واسه نوزاد نهایتا یه سکه ربع میبرن نه یه گردنبند واسه ننش و یه دستب ...

والاربع سکه هم من ندیدم به بچه بدن مگراینکه وضعیت مالی طرف توپ باشه .الان طلابه این گرونی اگه داشته باشم واسه خودم میخرم جاری کیلویی چند؟؟؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراناراحتی عزیزم ازماست که برماست ... برای جاریت به چه منظورپلاک خریدی ؟؟؟؟؟یه بچه زاییده کم وکسری ...

من اشتباه کردم واقعا.اصن باورم نشد اینارو کرده تو پلاستیک آورده خونمون

همه اينارو داريم حنابندون نداريم😈امري باشه😈😈😈😂😂😂

خب میبینی؟

همشم میگن اصفهانیا رسم ندارن.

ینی فقط بذاری ب دختراشون تامیتونن جهاز وسیسمونی میدن.

پسرم که هیچی...

ماترکیم ب پسر وعروس بها میدیم

اونا فقطططط دخترو داماد

تورامیخواهم برای همه ی عمر
قند شکستن مراسم خاصیه؟ پاگشا چرا داریم اصفهانیهای اصیل حنابندون ندارن حموم دهه چیه؟ اصولا در ازد ...

حمام دهه بعني روز دهم بعد از زايمان جشن ميگيرن كادو ميدند😎

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐
اون که اره... کاره برادرشوهر شما زشت بود  ولی اینکه کادو قرضه باید برگردونده بشه رو قبول ندارم ...

گلم کادو قرض حسنه هستش 

مثلا دختر پسر عروسی میکنن کادو کمک خرج زندکیشونه یا نوزاد به دنیا میاد کادو کمک خرجه

باید برگردونده بشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
خب میبینی؟ همشم میگن اصفهانیا رسم ندارن. ینی فقط بذاری ب دختراشون تامیتونن جهاز وسیسمونی میدن. پس ...

هرشهري يه رسمي داره ديگه 🤪

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

استارتر به نظر من با هر کس باید مثل خودش برخورد کنی درکت میکنم که تازه زایمان کردی ودر شرایط روحی خوبی نیستی و این مسائل فشار روحیت و بدتر میکنه اما سعی کن به خودت مسلط باشی ودر کمال خونسردی هدیشو دور بریز البته طوری که همسرت متوجه بشه اگرم ازت پرسید چرا بگو سلامت بچمون از همه چیز برام مهم تره و ما خودمون از بهترینش استفاده میکنیم واونهایی که برادرت گرفته بود مارکهای تقلبی بود 

به وقتش با جاریت تلافی کن و فعلا حرس نخور 

خدایا شکرت حلما رو آفریدی  

ماهم واسه بچه برادرشوهرم پلاک طلابردیم اونا هنوز بعد چهارسال نیومدن چشم روشنی پسرم جالبه مادرشوهرم هی یاداوری میکنه ب اشون اوناهم میگن میخوایم ببریم😒

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

پسرمن اولین نوه ازهردوطرف  خانواده ی شوهرم دیگه سنگ تموم گذاشتن خجالت زده شدم واقعا....برادرشوهرم که اصلن کادونداد،پسرم هفت ماهش بودیدونه آدم آهنی خریده بودواسش که سی تومن قیمتش بود😑😑تازه پرو پرو میگه دخترمومیخام بدم به پسرت ازالانم بروواسش طلابگیرجمع کن تاآینده 🤤🤤

یعنی چی که نداره بره همون طلایی رو که واسش اوردن بفروشه عوضشو بیاره مفت خوری تا چه حد این زنو شوهر م ...

من کلی گفتم ....

برادرشوهر ایشونو نگفتم 

میگم کادو قرض نیس قرار نیس شما واسه یکی طلا بخری ۵سال بعد اونم همونو بیاره ... اگه داشته باشه اره وظیفشه بده ولی نداشته باشه بره قرض کنه کادو بده! ...

خداجونم شکرت😍